- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
- Konu Sahibi vargasabreu
hanımlar sakin olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'zararın neresinden dönersen dön dönek derler'
Bazılarının cidden AKP yalakası ünlüler olduğunu düşünsem de ben kendisinin bu gruptan olmadığına inandım çünkü kullandığı dil bana birilerinin tarzını anımsattı
Canım benim CHP nin neyini eleştireyim? Ülkeyi mi yönetiyorlar? AKP nin beğendiği bir şeyleri mi var, ben bdp yi de MHP yi de eleştirmiyorum. Hiçbir şey yapamayan partiler, ülkeyi onlar mı yönlendiriyor? Eleştisem ne eleştirmesem ne, icraat yok. AKP zaten fırsat tanımıyor. Çünkü her şeyi AKP yapmış olsun, başka partiye bırakırlar mı?sen parti tutmuyorum diyorsun,konu chpye gelince eleştirdiğini bi kere duymadım
o yüzden karşılaştırma yapıyoruz anladınmı
akpyi yerdiğiniz kadar chpyi de yerin o zaman
bizim için chp=MHP=bdp
anladınmı fark yok,aa chp önde gelen parti
ülkenin 2.partisi o yüzden onun adı geçiyor
başbakanın seviyesi kime göre neye göre,sizin gözünüzde biz seviyesiziz zaten
bi çok lidere göre gayet seviyeli,sana hakaret etseler alınmazmısın
sinirimi senden çıkardığım falan da yok
sen yazmışsın,bende cevap verdim.
'zararın neresinden dönersen dön dönek derler'
Canım benim CHP nin neyini eleştireyim? Ülkeyi mi yönetiyorlar? AKP nin beğendiği bir şeyleri mi var, ben bdp yi de MHP yi de eleştirmiyorum. Hiçbir şey yapamayan partiler, ülkeyi onlar mı yönlendiriyor? Eleştisem ne eleştirmesem ne, icraat yok. AKP zaten fırsat tanımıyor. Çünkü her şeyi AKP yapmış olsun, başka partiye bırakırlar mı?
Diğer üç parti için de saçma bir şey görsem eleştiririm. Ama AKP lilerde AKP nin beğenmedikleri hiç bir şey olmaması garip değil mi???
hmmm cevap gelmediğine göre bana dedin demek,bugün herkesin canı hakaret etmek istiyormuş :)
alıntı yapsaydın o zaman da bileydik
dönek senin gibi terbiyeszilere derler
ala ala bu mesajımı aldın ele,orda küfür edenler varken sesin çıkmadı hiç
işiniz geliyor demi sizden biri küfür edince,işte asıl dönekler sizsiniz
aradaki fark ne biliyormusunuz
o adam onca küfüre karşı bu yazıldıysa küfür olmaz,hakaret olur
ama durduk yerde köpekler,itler,havlamayı iyi biliyorsunuz dersen o küfür olur işte
anladınmı dönek hanım :)
ne diyosunuz siz yahu ? size diyecek olsam alıntı yapar derdim kimseden esirgeyecek çekineek lafım yok benim
ben direk konuya yaptım yorumu bu yüzden benim yorumumu alıntı yapmanıza da anlam veremedim
tartırmaya girmek için yer mi arıyosunuz pardon ?
asıl siz terbiyenizi takının anlamadan dinlemeden bana laf söylemeye hakkınız yok
kafanıza göre benim yorumum şekillendirip de hakaret etmenize hiç hakkınız yok
ben bilakis cevap vermedim alıntınıza
üstünüze alınmanız çok manidar
cevap verseydiniz o zaman niye yanlış anlamalara yol açıyosun
ordaki şahıs bana dönek dedi,sende bunun üzerine dönek derler dedin,ne anlamalıyım
şimdi yine alıngan olucam herşeyi üstüme alıyor olucam
off ya yemezler,valla sıkıldım bu muhabbetten
dönek lafını uğur ışılağamı dedin,ne alaka derler adama
mesajın konyla alakası yoktu,kıvırmaya çalışmayalım neyse.
ben önceki yorumların hiçbirini okumadım bile..
regl zamanınızda falansız heralde fazla alıngansınız ? veya dediğim gibi tartışacak yer arıyosunuz
size demedim diyorum hala kıvırma diyosunuz :44:
ugur ışılağa niye dönek dediğimi de anlayan anladı zaten merak etmeyin
yaptıgım yorumun izahatını verecek değilim ayrıca size
siz niyetinizi belli ettiniz daha yaptıgım yorumu anlamadan kime ne dediğimi bilmeden yeterki size tartışma olsun modundasınız
neyse tartışmanın da bi adabı var bu yüzden sizle münakaşaya girecek değilim aynı frekanstan da konuşmuyoruz zaten
selametle
Kendisi dava adami degil her devrin adamidir da su hakaret kufur gercekten igrenc. Her iki tarafta aynisini yapiyor. Yani sadece akpli unlulere saldirilmiyor muhalif unluler de iktidar yanlilarindan epey kufur yiyor nedense pek gundeme gelmiyor
Kendisi dava adami degil her devrin adamidir da su hakaret kufur gercekten igrenc. Her iki tarafta aynisini yapiyor. Yani sadece akpli unlulere saldirilmiyor muhalif unluler de iktidar yanlilarindan epey kufur yiyor nedense pek gundeme gelmiyor
canım ceza yiyeceğimiz belli zaten :)
akşama banlanırız bayram geliyor zaten gezecem ben :)
burda adaletmi varki :) hükümetin adaletsizliğinden bahsederle bizi ayıryorlar derler
şu küçücük sitede bile adalet yok,bizim haklarımız korunmuyor
biri ceza yerken,biri yerken
yemiyor,onlar ağzına geleni söylerken,biz söyleyemeyiz
onların dediği gibi adalet,kadın adıymış sadece
Mune konu için gelen tüm kötü içeriklere gerekli müdahaleyi yaparsın artık. Ben bunda ceza verdim zira sen eleştiriliyordun ve sen ceza verirsen taraf olduğun düşünülürdü.
aaa canı ya bak sana mune ceza verr cahil deme.ben hakaret iadesi yaptm ve ceza ydm.hakaret yağdran ceza yemyr.munein yasaları