- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- 173
- Konu Sahibi vargasabreu
-
o da bişey mi yeminle biri geçenlerde bana diyor doktor arkadşm var şöyle böylegit cahil,aç bi kitap oku
bilmedikleri öyle belliki ,hiç araştırmıyorlar vs,daha neler neler söylüyorlar,çokta umrumda :)
Kimlerin kime köpeklik yaptığı ortada sahiplerine en ufak bir eleştiride hemen havlamaya başlıyor.
Siz havlamayı da iyi bilirsiniz.
o da bişey mi yeminle biri geçenlerde bana diyor doktor arkadşm var şöyle böyle
deminki yazdığını gördünmü,eziklenmişiz biz
hiç güleceği yoktu zar,hepimiz eziğiz
ya bu tipler anca hakaret ederk kendini bi halt sanıyor :)
senin gibi terbiyesizler böyle hakaret eder işte
karaktersiz seni...
e canım napsınlar eldeki tek mazleme hakaret çünküdeminki yazdığını gördünmü,eziklenmişiz biz
hiç güleceği yoktu zar,hepimiz eziğiz
ya bu tipler anca hakaret ederk kendini bi halt sanıyor :)
Ben hakaret ettiysem senin bana dediğin söylediğin kelime ne oluyor.
Aynı kelimeyi Uğur Işılak da kullanmış ona da karaktersiz diyebiliyor musun
Gerçi senin gibi bir akılsızdan başka bir şey de beklenmez.
ya iyide orda anlaşılmayacak bi olay yokki
herkes ne dediğini bildikten sonra
aslında sende orda akpye ve seçmelerine seviyesiz dedin
bunların seviyesi hep böyle işte diyerek
tam benim yazdığım mesajın altına yazdın,belki sende bana yazdın
o zaman bende alıntı yap diyim.
aaa canı ya bak sana mune ceza verr cahil deme.ben hakaret iadesi yaptm ve ceza ydm.hakaret yağdran ceza yemyr.munein yasalarısenin gibi karaktersize ne anlatsam boş
o adama küfür ettiler,oda bunu söyledi
ama sen burda akp seçmenlerine geldin havlamayı iyi bılırsınız köpekler dedin
burda hangimiz sana hakaret etmiştide,bu lafları dedin
hani nerdesiniz çok bilmişler,gelsenize nasıl böyle konuşursunuz desenize şu cahile
bu birazan bana küfür de eder,o potansiyeli gördüm sende.
Senle ne alakası var ben yorumlara değil konuya yorum yapmışım. Yorumculara yazsam bunu belirtirim ortaya konuşmam.
Mesajımın senin mesajının altında olması sana dediğimi göstermez, çok yanlış anlamışsın.
Sana demediğim için niye alıntılayayım? Ama sen sürekli birilerine cevap veriyorsun, alıntılamayarak. Bu açık.
Bunlar seviyesiz dediğim de belli başlı kişiler, bunu tutup tüm seçmenlere ve tüm AKP li politikacılara genellemek yalnızca senin hayal gücünün ürünü.
senin gibi karaktersize ne anlatsam boş
o adama küfür ettiler,oda bunu söyledi
ama sen burda akp seçmenlerine geldin havlamayı iyi bılırsınız köpekler dedin
hani nerdesiniz çok bilmişler,gelsenize nasıl böyle konuşursunuz desenize şu cahile
bu birazan bana küfür de eder,o potansiyeli gördüm sende.
aaa canı ya bak sana mune ceza verr cahil deme.ben hakaret iadesi yaptm ve ceza ydm.hakaret yağdran ceza yemyr.munein yasaları
Senin gibi paçalarından cehalet akan , her mesajı ayrı bir gerzeklik içeren tam ehliyetsiz birinden bunları duymak beni derinden yaraladı
beni tanıyor heralde yorumlar yapıyor
senin o hakaretlerin beni bağlamaz,kötü söz sahibine yakışır derler ya aynen öyle
sen kaç yaşındasıın dangalak :) bakınız dangalak küfür değildir,ona göre
gerzekmi aynen iade ediyorum :)
ben cahi sen akıllımısın,karaktersizsin işte
insanlara durduk yerde küfür ettiğin için
pis çocuk annen sana terbiye öğretsin biraz :)
iyi okumamışsın o halde,git oku
akp neki onun tarafındakiler ne olsun gibi bi yazı yazmıştı ben o kişye cevap verdim
sende alıntıla dediğin için,o zaman o yazıyı sende bana yazmış olabılırsın o zaman dedim
daha geçen birisis küçük tayyibcikler,seviyeleri aynı başbkanları gibi dedi
alınıyorsun falan deme bana,yüzümüze söylenmiş laflara alınmama gerek varmı sence ?
zaten bize söylenmiş,üste çıkmak için daha fazla saçmlaayın :)
Hani itlik köpeklik küfür değil diyordun ne oldu şimdi döneklik yapıyorsun.
Taptığın adamlar kullanınca küfür olmuyor biz kullanıca mı küfür oluyor.
Biyolojik yaşım da zeka yaşımda senin yaşından fazla o konuda şüphen olmasın.
Kötü söz sahibine yakışır deyip arkasından hakaretleri sıralamak için ne kadar aptal olmak gerekir bunu söylebilir misin
Bazılarının cidden AKP yalakası ünlüler olduğunu düşünsem de ben kendisinin bu gruptan olmadığına inandım çünkü kullandığı dil bana birilerinin tarzını anımsattı
Allah alaaah, başkasının dediği lafın acısını niye benden çıkartıyorsun? Git derdin kimleyse ona sar.
Senin zihniyetine sahip kişilerde şöyle bir huy var bak içimde kalmasın yazayım
a: AKP şunu şunu yapmış
b: ama CHP de şunu şunu yapmıştı.
---
C: bıdı bıdı bıdı.
---
d: fıtı fıtı
e: heyt hüyt!
d:!?
e: ama c şöyle şöyle demişti.
Sizde bu şikayet niye bitmiyor? AKP yi eleştirince niye CHP damgasını vuruyorsunuz? Neden CHP nin yaptığı saçmalıkları savunduğumuzu düşünür gibi konuşuyorsunuz? Neden AKP yi sevmeyen birini görünce CHP nin ve tüm solcuların yaptığı saçmalıkları AKP yi sevmeyen bu kişi yapmış gibi davranıyorsunuz?
akp den hoşlanmayanların tek derdi duyarsızlığınız. AKP nin saçmalıklarına size iki rüşvet verdi diye her şeye göz yummanız. Zaten CHP daha beterlerini yaptı diye AKP nin saçmalıklarını savunmanız. CHP nin yaptığı her şeyi savunduğumuz yok, zulümleri savunduğumuz yok,
Neyse ya gerçekten çekilmez oluyor bu tartışmalar.
Ha bir de, seviyeniz aynı rte gibi denmiş ya, rte'ye bayılırken ona benzetilen seviyeniz niye zorunuza gitti, onu da anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?