- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
yok sana demedim
sende aynı düşüncedeysen sanada sözüm geçerli
ay herkes yazacak heralde banamı diye :)
neyse yazayım bari dejavu'ya dedim.
Alıntı yapsan bulmaca çözmek zorunda kalmayız. :) senin bileceğin iştir de, önereyim dedim.yok sana demedim
sende aynı düşüncedeysen sanada sözüm geçerli
ay herkes yazacak heralde banamı diye :)
neyse yazayım bari dejavu'ya dedim.
huhuhuuuuBaşbakan Erdoğan için yazdığı şarkıyla gündem olan Uğur Işılak, kendisine yönelik yapılan eleştirilere sert çıktı.
Işılak : 'Ben rızkın Allah'tan olduğuna inanıyorum' diyen Işılak, 'Rızkın Allah'tan olduğuna hala iman etmemiş olan adamlar benim hakkımda böyle değerlendirmeler yapıyor, problem onların' şeklinde konuştu.
'KÖPEKLEŞEN O KADAR İNSAN VAR Kİ...'
Işılak, 'Yalaka kime denir? Menfaati için bir adamın yanında durana denir. Davası için bir adamın yanında duran adama gönül adamı denir, diğer bir tabirle nefer denir. O yalaka ifadelerini ben sahiplerine iade ediyorum. Onlar kimin yalakası olarak konuşuyor bilmiyorum ama... Bir büyüğümüzün sözü var diyor ki, 'Havlamayı göze almıyorsan köpekle münakaşayı bırak.' Ben onun için havlamayı göze alan bir adam değilim, köpeklerle münakaşa etmeyeceğim. Ama o kadar köpekleşen insan var ki...' ifadelerini kullandı.
'İTLİK ve Köpeklik YAPMASINLAR'
Eleştirilere açık bir insan olduğunu ifade eden Uğur Işılak, 'Ama insan olsun. At atlığıyla, it itliğiyle, insan insanlığıyla bilinir. İnsansa insan gibi eleştirsin, itlik yapmasın. Biraz sert konuşuyorum ama şu son iki üç günden beri yapılanları, söylenenleri, ortalıkta dönen lafları hazmedemediğim için söylüyorum. Çünkü ben onların o ifadeleri kullanırken mezhebinin ne kadar geniş olduğunu görüyorum ama ben o kadar geniş mezhepli değilim' .
Hayatında Allah için bir insanı sevmekten nasip alamamış zavallılar, ona buna yalaka diyerek köpeklik yapmaktan öteye gidemez dedi.
http://www.ulkehaber.com/medya/ugur-isilak-itlik-yapmasinlar-49189.html
Hangi ara senli benli olduk?
ben burda herkese sen derim,karşımdaki çok özel olmadığı için
rahatsız oluyorsan yazmazsın
soru sormazsın,kimse benle muhatap ol diye zorlamıyor :)
Alıntı yapsan bulmaca çözmek zorunda kalmayız. :) senin bileceğin iştir de, önereyim dedim.
Siz demek özel olduğu için söylenmez ki :) Özel olan insanla zaten samimisindir yani. Siz demek nezaket icabıdır. Ama niçin bekliyorum ki haklısınız.Sizinle muhattap olmak şu hayatta isteyeceğim en son şey zaten. Ortaya bir laf attınız. Bulmaca çözmek zorunda kaldık. Zan altında bırakmayın kimseyi madem. Evet rahatsız oluyorum. Hadi bye.
genel kültürünü kendine sakla :) öğretmenim
söyleyecek laf bulamayınca ne zaman senli benli olduk dedi ya iyimi
rahatsız olmuşsun ,muhatap olmak istemiyorsun,ama bana cevap vermekten geri kalmamışsın
buda iyiymişhadi bye :)
sen kimsinki ben sana siz diyim,o kadar nokta.
oyy yok kültürümü kendime saklayamıyorum böyle konuşurken taşıveriyor öğrencim.
bana bir laf etmediniz ki orada diyecek bir şey bulamayım hayret bir şey
çav bella
he he çav bella
hadi en son hangimiz mesaj yazacak ona geldi bu iş :)
off çocuklarla uğraşamam,hadi git işine :)
hahhahahahhahyine ben kültürlüyüm ben bilgiliyim diye yazmışlar yazık ya demek bu kadar kendileirni zayıf görüyorlar
yazdıkları tek şey ben kültürlüyüm sen cahilsinhe he çav bella
hadi en son hangimiz mesaj yazacak ona geldi bu iş :)
off çocuklarla uğraşamam,hadi git işine :)
hahhahahahhahyine ben kültürlüyüm ben bilgiliyim diye yazmışlar yazık ya demek bu kadar kendileirni zayıf görüyorlar
hahhahah
yazdıkları tek şey ben kültürlüyüm sen cahilsinboşver tatlım
hahhahahsenden alıntı yapmadım ki hemencecik de üzerine alınırmış demek öylesin ki üzerine alındn...iyi afiyet olsn
hahhahahsenden alıntı yapmadım ki hemencecik de üzerine alınırmış demek öylesin ki üzerine alındn...iyi afiyet olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?