Uğur Işılak: İtlik yapmasınlar!

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
448
Başbakan Erdoğan için yazdığı şarkıyla gündem olan Uğur Işılak, kendisine yönelik yapılan eleştirilere sert çıktı.

Işılak : 'Ben rızkın Allah'tan olduğuna inanıyorum' diyen Işılak, 'Rızkın Allah'tan olduğuna hala iman etmemiş olan adamlar benim hakkımda böyle değerlendirmeler yapıyor, problem onların' şeklinde konuştu.

'KÖPEKLEŞEN O KADAR İNSAN VAR Kİ...'

Işılak, 'Yalaka kime denir? Menfaati için bir adamın yanında durana denir. Davası için bir adamın yanında duran adama gönül adamı denir, diğer bir tabirle nefer denir. O yalaka ifadelerini ben sahiplerine iade ediyorum. Onlar kimin yalakası olarak konuşuyor bilmiyorum ama... Bir büyüğümüzün sözü var diyor ki, 'Havlamayı göze almıyorsan köpekle münakaşayı bırak.' Ben onun için havlamayı göze alan bir adam değilim, köpeklerle münakaşa etmeyeceğim. Ama o kadar köpekleşen insan var ki...' ifadelerini kullandı.

'İTLİK ve Köpeklik YAPMASINLAR'

Eleştirilere açık bir insan olduğunu ifade eden Uğur Işılak, 'Ama insan olsun. At atlığıyla, it itliğiyle, insan insanlığıyla bilinir. İnsansa insan gibi eleştirsin, itlik yapmasın. Biraz sert konuşuyorum ama şu son iki üç günden beri yapılanları, söylenenleri, ortalıkta dönen lafları hazmedemediğim için söylüyorum. Çünkü ben onların o ifadeleri kullanırken mezhebinin ne kadar geniş olduğunu görüyorum ama ben o kadar geniş mezhepli değilim' .
Hayatında Allah için bir insanı sevmekten nasip alamamış zavallılar, ona buna yalaka diyerek köpeklik yapmaktan öteye gidemez dedi.

http://www.ulkehaber.com/medya/ugur-isilak-itlik-yapmasinlar-49189.html

aynı başbakanın toplantısına giden sanatçılara yaptıklarını yapmışlar
akpli ya adama veryansın etmişlerdir,kimbilir ağza alınmayacak neler söylediler,terbiyesizler
uğur ışılağa gelince çok yerinde konuşmuş,az bile demiş
şimdi adamın ne sanatçılığı kalmıştır ne insanlığı
son zamanlarda işte yapmıyordur kendisi :)
chpde olsa kesin iş yapıyor olurdu
bırakın artık akpli diye insanları kötülemeyi
nasıl bi çekememezlikse bu ortadan çat diye çatlayacaklar yakında :)
neyse sinirlerinden mahvoluyorlar devam devam :)

sizinkilerin seviyesi nasıl?
sizide gördük hep aynı seviye,daha bi yol kat edemediniz,hep aynı yerdesiniz
alçaklarda olmak nasıl bi duygu acaba :)

Bazılarının cidden AKP yalakası ünlüler olduğunu düşünsem de ben kendisinin bu gruptan olmadığına inandım çünkü kullandığı dil bana birilerinin tarzını anımsattı :ssz:

Bir sanatçının bu şekilde seviyesiz sözler söylemesi halktam başka kişilerin dedikleriyle bir tutuluyorsa diyecek birşey yok demektir bunlar örnek olması gereken insanlar ama nerede ara da bul ama tabi başbakanın devleti ülkeyi temsil eden birinim üslubu ne ki onun tarafında olanların ne olsun. Karşısındakinr saksı hitabı kullanan kışkırtmak için elinden geleni yapan oy vermeyen halka ağzına geleni sayan başbakan varsa gerisine hiç şaşırmamak lazım unutulan birşey var yarısı oy veriyorsa yarısı da vermiyor ezici çoğunlul algısı yaratmaktan vazgeçin aman nasılsa o kazanacak deyip oy kullananlardan değiliz azınlık olsak ne olurdu yani.

eğer başka bi parti iktidar olmak için öne geçmiş olsaydı, bu sanatçıların çoğu o partinin toplantılarına katılacaktı, sadece sanatçıları eleştiren taraflar değişecekti, duruşunu görüşünü rüzgara göre değiştirmeyen kaç tane sanatçı var ki zaten. Burada haber konu olan uğur ışılakı da tanımam etmem, tv izlemeyen biri olarak tipi nasıl onu bile bilmiyorum, neden bu kadar olay oldu acaba

Son düzenleme:
Sıktı artık bu adamın da sürekli dava adamıyım tabirleri. Dava adamıyım ne ya hu?
Nefret ettirdi kendinden iyice. Hem söylenilenler umrumda değil diyip hem hakaret etmek de nedir? Şaşırdılar artık.

itlik, köpeklik yapmasınlar derken anlatım hatası var bu arada:37:

kurtlar vadisi yasaklanmalı:1::1:

Hayvan Hakları Derneği ayaklanmalı bence. Köpekleri küfür, hakaret mahiyetinde kullanamazsınız, bu onların onurunu kırmaktır diye. :27:

Son düzenleme:
eğer başka bi parti iktidar olmak için öne geçmiş olsaydı, bu sanatçıların çoğu o partinin toplantılarına katılacaktı, sadece sanatçıları eleştiren taraflar değişecekti, duruşunu görüşünü rüzgara göre değiştirmeyen kaç tane sanatçı var ki zaten. Burada haber konu olan uğur ışılakı da tanımam etmem, tv izlemeyen biri olarak tipi nasıl onu bile bilmiyorum, neden bu kadar olay oldu acaba

neden bu kadar olay oldu acaba derken neyi kastettin?
adam akp yandaşı diye hakaretler küfürler ediliyor
bunu bilmeyen yok
aynı şekilde toplantıya gidenlerede böyle yaptılar
farzedelim bu sanatçılar kim iktidarsa onun yanındalar
peki bu kadar küfürü hakedermi,kimse haksız bile olsa kendine küfür edilmesinden hoşlanmaz
karşıdaki bi insan,o sana sövsün sende he tamam de
ayrıca küfür etmemiş,hakaret etmiş
küfürü bilmeyenler açsın baksın bi zahmet,küfür nasıldır diye.

neden bu kadar olay oldu acaba derken neyi kastettin?
adam akp yandaşı diye hakaretler küfürler ediliyor
bunu bilmeyen yok
aynı şekilde toplantıya gidenlerede böyle yaptılar
farzedelim bu sanatçılar kim iktidarsa onun yanındalar
peki bu kadar küfürü hakedermi,kimse haksız bile olsa kendine küfür edilmesinden hoşlanmaz
karşıdaki bi insan,o sana sövsün sende he tamam de
ayrıca küfür etmemiş,hakaret etmiş
küfürü bilmeyenler açsın baksın bi zahmet,küfür nasıldır diye.

tabii ki küfürü hak etmez, ben eder demedim ki, adama ne söylendiğini bile bilmiyorum, eden olduysa onun ayıbı, olay oldu derken bu adam neden bu kadar olay oldu, yani çokta ünlü biri değil manasında

Son düzenleme:
konu yine şuna gelmiş,akp neki onu destekleyenler ne olsun
hepsi seviyesiz bunların diyorsunuz,sizin hiçmi akpli akrabalarınız arkadaşlarınız yok
bu nasıl bişeydir ,ayıp ya
o zaman bizde sizin siyasi liderlerinize bakıp sizide öyle sınıflandıralım
herkes kendi seviyesiyle ilgilense,kendi seviyesini bilse keşke...

konu yine şuna gelmiş,akp neki onu destekleyenler ne olsun
hepsi seviyesiz bunların diyorsunuz,sizin hiçmi akpli akrabalarınız arkadaşlarınız yok
bu nasıl bişeydir ,ayıp ya
o zaman bizde sizin siyasi liderlerinize bakıp sizide öyle sınıflandıralım
herkes kendi seviyesiyle ilgilense,kendi seviyesini bilse keşke...
Bana mı diyorsun canım?

tabii ki küfürü hak etmez, ben eder demedim ki, adama ne söylendiğini bile bilmiyorum, eden olduysa onun ayıbı, olay oldu derken bu adam neden bu kadar olay oldu, yani çokta ünlü biri değil manasında

yok sana demiyorum zaten,öyle düşünenlere diyorum
bu adam akp yandaşı,akpye şarkılar falan yaptı ondan olay oldu
ben kendimi bildim bileli tanırım uğur ışılağı,2 kez konserine gittim
ilgi alanı farklı olduğu için tanımıyorsundur,bazı kesimler tanır.

Son yazan şahsı derken beni mi Chess i mi kastettiniz? Eğer beni kastetti iseniz akparti seçmenleri ile ilgili bir şey söylemedim orada.

yok sana demedim
sende aynı düşüncedeysen sanada sözüm geçerli
ay herkes yazacak heralde banamı diye :)
neyse yazayım bari dejavu'ya dedim.

Back