Uğur böceğim uğurlu kuzucum..

pamukluprenses

Cennet kokulu oglum....
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
564
7
96
39
Balıkesir
Eşimi görür görmez evleneceğim adam demiştim bi ay sonra evlenme kararı almıştık. herşey rüya gibiydi masal yaşatıyodu bana kocam zorluklar atlattık allahtan sadece maddi sorunlardı...
evlendik herşey güzel giderken işler bozuldu eşim hastaladı tepe taklak oldu hayat kötü gidiyodu bizim için.....

2 mart günüydü eşimle yıldönümüzdü doktora gittim ama hamilelik aklımın ucunda bile yok cünkü evde test yapmıştım negatifti üşütmüş olmaktan korkuyodum veeee doktor bana hamilesin dedi allahım yerdemi yürüyordum yoksa göktemi bilemedim muhteşem bişidi canım kocam bana bebek gibi baktı uğur böceğim ozaman gösterdi kendi işlerimizi yoluna girdi eşim terfi etti ben atanmayı bekliyodum atandım birden oldukca değişti hayatımız tek sorun benim evimden uzak bir yere atanmamdı neyse eylülde yeni görevime başladım 1 ekimde izine ayrıldım..

evime geldim eksiklerimi tamamlıyor evimin düzeniyle ugraşıyodum herkes yeter carşıda doguracaksın diyodu:) ısrarlıydım normal doguracaktım oglumu cantamız hazırdı hep dalga kousuydu bizim için 39+5 olmuştuk son kontrole gittik doktor suyu aazalmış riskli zaten gününde geldi hala kararlımısn normal dogumda dedi evet dedim yarın sabah gelin dedi cok heyecanlanmıştım

sabah hastaneye gittik muayne yapıldı damar yolu acıldı ve sunni sancım takıldı bi saat hiç bişi yok benle birlikte geleneler dogurup gidiyodu bana sancı birden geldi saat 9du arada sadece yeter kurtarın beni dediğimi ve bebeğime bişey olacak dogsun artık dediğimi hatırlıyorum eşim hep yanımdaydı ve hep gözlerinde birer damla yaş varmış. saat 17.00 de ebe geldi 5 cm daha anca sabaha karşı dogar dedi daha cok var dedim yapamıcam sezeryana alın dedim sonra vazgeciyodum yok yok diye saat 19.00 dogumhaneye gittim ebelerim doktorum öle yardımcı oldularki 3 ıkınmada kucagıma verdiler oglumu kapkara sacları ve cipil cipil bakan gözleri vardı allahım bütün agrılarım gecmişti.... dogumdan cıktım vee ben içerde ıkınırken eşim kapıda hıckıra hıckıra aglamış kocama olan aşkım 1000 kat daha artı bize bakmaya kıyamıyodu bende inanamıyodum evliliğimizin 1. yıl dönümü hediyesini vermiştim kocaman 1 ay gecikmeli olmuştu en güzel hediyemiz uğur böceğimizdi 25.10.2010 19.15

şimdi kocaman bile oldu tam 6.5 aylık
allah herkesin meleklerini bekletmeden kucagına versin....

benim evlilik yıldönümüm 25.10.2003 benim oğlumda 12.10.2010 doğumlu. sağlıkla büyüsün minik oğluşun :)

Allah meleğinizi size bağışlasın öncelikle gerçekten en güzel hediye olmuş yavrukuş eşinide tebrik etmek gerekir bence destek çooook önemli çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…