kızlar biraz önce tam sağlık raporu alabilmek için hastaneye gittim,kalbime baktılar.doktor üfürüm var dedi..bir bilginiz var mı ben ilk defa duydum internetten de araştırıcam şimdi ama..doğuştan da kalbi delik doğmuştum ben 2 yaşında ameliyat oldum acaba yine ameliyat derler mi hiç böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı?
kızlar biraz önce tam sağlık raporu alabilmek için hastaneye gittim,kalbime baktılar.doktor üfürüm var dedi..bir bilginiz var mı ben ilk defa duydum internetten de araştırıcam şimdi ama..doğuştan da kalbi delik doğmuştum ben 2 yaşında ameliyat oldum acaba yine ameliyat derler mi hiç böyle bir rahatsızlık yaşayan var mı?
masum üfürüm yani patolojik durum olmadan da üfürüm olabilir
ama kalpte delik, kalp kapakçıklarında yetmezlik gibi sebeplerden de olabilir.
eko çekilmesi gerekli.
kaldı ki sizin de kalpte delik öyküsü varmış.
kalbinde delik mi varmış ani temiz kan kirli kana mı karışıyormuş merak ettim tehsişin ne bendede var pfo diolar doguşdan varmış coraspirin kllanıyorum ( benimkini tee testi ile tehsiş ettiler )