Ufuk bilkay pişmanlığım ve yeni doktor arayışım

Evet ‘’11 yıllık yamuk burnum’’ bu beni ilgilendirir bu forumda da herkes sizin dışınızda soru sorup fotoğraf isteyebilir benden sıkıntı yok.

Evet ‘’11 yıllık yamuk burnum’’ bu beni ilgilendirir bu forumda da herkes sizin dışınızda soru sorup fotoğraf isteyebilir benden sıkıntı yok.
Kimsin ki sen ? Seni tanımam etmem,burada tanıdığım beni bilen kişiler var,siz onlardan biri değilsiniz. Sizin yamuk burnunuzu görmek için can atmiyorum:) Size kimsenin yardim etmek isteyecegini de sanmıyorum

Merhaba, özelden resim atabilir misiniz bana? Ahmet İslam, karar veremediğim doktor listemde. yaptığı burunları ve sonrasında fonksiyonel sorun olup olmadığını çok merak ediyorum

Dm attım size

Ufuk bey bana revizyon teklifi dahi yapmadı. Aksine beni suçladı kontrole gitmediğim için. Kontrole gitsem delikler düzelecekti sanki. Ahmet islam tam aynı seyı düşünüyoruz yaptığı burunlar düz hafif kalkık olsa tam istediğim olacak. Fakat şunu gördüm ki ameliyat masasında çekilenler hep yanıltıcı okka gibi duruyor ama aradan ayalar gecınce burunlar hep düşük

Ahmet islam benımde suan ilk listemde. Revizyon için adını çok duydum. Ama kadınlar kulübündeki yorumlar benı bazen korkutuyor ben yıllar önce burdaki yorumlara güvenerek doktor seçmiştim çok çok pişmanım Ahmet bey sizinkini acıkcameliyat mı yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…