• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufuk bilkay pişmanlığım ve yeni doktor arayışım

Kendinizle celismeyin,medet ummuyorsanız,ne diye konu açıyorsunuz.Çözüm mu ? Diye de soruyorsunuz,burada çözüm yok.Fikir alışverişi var.Okuyanlar kimin,neyi çarpıttığını anlamıştır. Istediğim konuya da yorum yapma hakkına sahibim. 11 yillik yamuk burnunuzun nedeni ben degilim,hirsinizi fikir paylasanlardan cikarmayin
Evet ‘’11 yıllık yamuk burnum’’ bu beni ilgilendirir bu forumda da herkes sizin dışınızda soru sorup fotoğraf isteyebilir benden sıkıntı yok.

Evet ‘’11 yıllık yamuk burnum’’ bu beni ilgilendirir bu forumda da herkes sizin dışınızda soru sorup fotoğraf isteyebilir benden sıkıntı yok.
Kimsin ki sen ? Seni tanımam etmem,burada tanıdığım beni bilen kişiler var,siz onlardan biri değilsiniz. Sizin yamuk burnunuzu görmek için can atmiyorum:) Size kimsenin yardim etmek isteyecegini de sanmıyorum

Benim burun deliklerim doğuştan asimetrikti ilk ameliyatta benim burnumun ucu bir tarafa gövdesi bir tarafa eğilince iyice çirkin bir görüntü oluştu ahmet islam hepsini düzeltti diyebilirim ama hala burun deliklerimde hafif asimetri var sadece alttan bakınca belli olan.burnumda hala çok şiş malesef arada iniyor ama yüzde %90 şiş o yüzden kortizonlu iğne düşünüyorum kalın deri varsa iyi düşünün derim çok sabır istiyor genel olarak memnunum burnumun şeklinden o yüzden ben ahmet beyi öneririm kendisi ayrıca güler yüzlü ve ilgili bir doktor.
Merhaba, özelden resim atabilir misiniz bana? Ahmet İslam, karar veremediğim doktor listemde. yaptığı burunları ve sonrasında fonksiyonel sorun olup olmadığını çok merak ediyorum

Şaban Çelebi’ye baktınız mı? Sık sık etnik burun estetiği ve revizyon yaptığını görüyorum.Benim aklımdaki üç doktordan biri.İlk ameliyatımı ona olsam muhtemelen mutlu olurdum ama üçüncü için güvenip karar vermek çok güç.Ahmet İslam’ın ise şu an var olan sorunlarımı çözebileceğini biliyorum ancak tarzının benlik olmadığına da eminim.
Dm attım size

Ayy ben de 18 yaşına girer girmez 2011'de Ufuk Bilkaya oldum sonra 2012de sözde revizyon yaptı ama bir şey değişmedi. Asimetri sorunu var bende de. Senelerdir cerrah bakıyorum ama ikna olamıyorum sütten ağzım yandığı için yoğurdu yiyemiyorum haha. Benim burnum çok kalın olmasa da kalın derili o yüzden etnik burun yapan doktorlara gitmeyi düşünüyorum. Siyahi burun yapan benimkini de yapar mantığındayim. Ahmet Islam benim de listemde ama yaptığı burunlar düz geliyor bana. Ben daha kalkık supratip break'i olan bir burun hayal ediyorum 😅 Randevu alacağım ama yine de.
Ufuk bey bana revizyon teklifi dahi yapmadı. Aksine beni suçladı kontrole gitmediğim için. Kontrole gitsem delikler düzelecekti sanki. Ahmet islam tam aynı seyı düşünüyoruz yaptığı burunlar düz hafif kalkık olsa tam istediğim olacak. Fakat şunu gördüm ki ameliyat masasında çekilenler hep yanıltıcı okka gibi duruyor ama aradan ayalar gecınce burunlar hep düşük

Benim burun deliklerim doğuştan asimetrikti ilk ameliyatta benim burnumun ucu bir tarafa gövdesi bir tarafa eğilince iyice çirkin bir görüntü oluştu ahmet islam hepsini düzeltti diyebilirim ama hala burun deliklerimde hafif asimetri var sadece alttan bakınca belli olan.burnumda hala çok şiş malesef arada iniyor ama yüzde %90 şiş o yüzden kortizonlu iğne düşünüyorum kalın deri varsa iyi düşünün derim çok sabır istiyor genel olarak memnunum burnumun şeklinden o yüzden ben ahmet beyi öneririm kendisi ayrıca güler yüzlü ve ilgili bir doktor.
Ahmet islam benımde suan ilk listemde. Revizyon için adını çok duydum. Ama kadınlar kulübündeki yorumlar benı bazen korkutuyor ben yıllar önce burdaki yorumlara güvenerek doktor seçmiştim çok çok pişmanım :( Ahmet bey sizinkini acıkcameliyat mı yaptı

Back