• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufuk bilkay pişmanlığım ve yeni doktor arayışım

gorevkadini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
7
-5
1
33
Eski üyelik adımı unuttuğum için tekrar üye oldum.

İzmirde 2012 yılında Ufuk bilkaya burun estetiği oldum ve malesef burun deliklerim biri kocaman biri küçücük. İlk 4 ay tüm kontrollere gittim daha sonra 6 ay ve 1 yıllık kontrollere gitmedim. Bana kontrole gelmediğim için burun deliklerimin öyle kaldığını söyledi ama zaten ilk ay bile delikler orantısızdı ve mutsuzdum. Hiçbir şekilde yaptığı burnun arkasında durmadı. Şuan revizyon için doktor arayışındayım il farketmez yeter ki güvenilir ve revizyonda başarılı bir doktor olsun.

Ali evlice (Adana) ve Ahmet islam (İstanbul) iki doktor arasında kaldım ve içinizde bu iki doktora ameliyat olmuş kişilerden dönüş bekliyorum.

Lütfen gerçekten bu iki doktora ameliyat olmuş kişiler yazsın. Reklam içerikli mesaj yazanlara asla hakkımı helal etmiyorum. Kimsenin hakkına girmeyin !!!

Burnunu özelden atabilir misin ? Ahmet Islam'i tanirim,kendisine ameliyat olan akrabalarim da çok,iyi bir doktordur. Ona olun demiyorum ama epey araştırın.Revizyon için acele etmeyin..

Ayy ben de 18 yaşına girer girmez 2011'de Ufuk Bilkaya oldum sonra 2012de sözde revizyon yaptı ama bir şey değişmedi. Asimetri sorunu var bende de. Senelerdir cerrah bakıyorum ama ikna olamıyorum sütten ağzım yandığı için yoğurdu yiyemiyorum haha. Benim burnum çok kalın olmasa da kalın derili o yüzden etnik burun yapan doktorlara gitmeyi düşünüyorum. Siyahi burun yapan benimkini de yapar mantığındayim. Ahmet Islam benim de listemde ama yaptığı burunlar düz geliyor bana. Ben daha kalkık supratip break'i olan bir burun hayal ediyorum 😅 Randevu alacağım ama yine de.

Ayy ben de 18 yaşına girer girmez 2011'de Ufuk Bilkaya oldum sonra 2012de sözde revizyon yaptı ama bir şey değişmedi. Asimetri sorunu var bende de. Senelerdir cerrah bakıyorum ama ikna olamıyorum sütten ağzım yandığı için yoğurdu yiyemiyorum haha. Benim burnum çok kalın olmasa da kalın derili o yüzden etnik burun yapan doktorlara gitmeyi düşünüyorum. Siyahi burun yapan benimkini de yapar mantığındayim. Ahmet Islam benim de listemde ama yaptığı burunlar düz geliyor bana. Ben daha kalkık supratip break'i olan bir burun hayal ediyorum 😅 Randevu alacağım ama yine de.
Ahmet bey iyi ama dediğiniz gibi burunlar doğal oluyor kendi burnumda öyle oldu çok yapmacık yada sivri hatlı burunlar yapmıyor onu göz önünde bulundurun😊

Benim burun deliklerim doğuştan asimetrikti ilk ameliyatta benim burnumun ucu bir tarafa gövdesi bir tarafa eğilince iyice çirkin bir görüntü oluştu ahmet islam hepsini düzeltti diyebilirim ama hala burun deliklerimde hafif asimetri var sadece alttan bakınca belli olan.burnumda hala çok şiş malesef arada iniyor ama yüzde %90 şiş o yüzden kortizonlu iğne düşünüyorum kalın deri varsa iyi düşünün derim çok sabır istiyor genel olarak memnunum burnumun şeklinden o yüzden ben ahmet beyi öneririm kendisi ayrıca güler yüzlü ve ilgili bir doktor.

Ahmet bey iyi ama dediğiniz gibi burunlar doğal oluyor kendi burnumda öyle oldu çok yapmacık yada sivri hatlı burunlar yapmıyor onu göz önünde bulundurun😊
Ya şu anki halim zaten doğal duruyor, kötü yapılmış gibi değil de yapılmamış bir burun gibi 😂 benim kaslarım fazla aktif gülünce burun ucum aşağı eğimleniyor, bir de asimetri var o da belirginleşiyor. Fakat burun ucu kalkınca o asimetri bile toparlanıyor, kanatlar küçülüyor yani kalkık istiyorum :/

Ya şu anki halim zaten doğal duruyor, kötü yapılmış gibi değil de yapılmamış bir burun gibi 😂 benim kaslarım fazla aktif gülünce burun ucum aşağı eğimleniyor, bir de asimetri var o da belirginleşiyor. Fakat burun ucu kalkınca o asimetri bile toparlanıyor, kanatlar küçülüyor yani kalkık istiyorum :/
Benim ilk burnum aşırı aşağı düşüp genişliyordu ve üstü kırısıyordu şuan hiç öyle olmuyor o konuyu halletmiş doktor ama zevk meselesi bazısı sivri kalkık sever bazısı düz sever.

Benim ilk burnum aşırı aşağı düşüp genişliyordu ve üstü kırısıyordu şuan hiç öyle olmuyor o konuyu halletmiş doktor ama zevk meselesi bazısı sivri kalkık sever bazısı düz sever.
Ya hem zevk meselesi hem de yüze göre de yakışan şekil değişiyor. Sizinkini görebilme şansımız var mıydı? Ahmet İslam'ın hesabinda olma ihtimali var mı?

Ya hem zevk meselesi hem de yüze göre de yakışan şekil değişiyor. Sizinkini görebilme şansımız var mıydı? Ahmet İslam'ın hesabinda olma ihtimali var mı?
Resim paylaşmıyorum ama instagramdakilere benzer oldu hafif kavisli fazla kalkık değil çok şükür yamukta değil.tek sorun hala %90 şiş geziyorum anca akşam iniyor ve burnum hala çok yağlı cildiyeye gitmem lazım galiba 2 hafta sonra randevum var orada sorucam bu şişlik mevzusunu.paylaştığını sanmıyorum benden izinsiz ama her gittiğimde resim çekiyor.

Şaban Çelebi’ye baktınız mı? Sık sık etnik burun estetiği ve revizyon yaptığını görüyorum.Benim aklımdaki üç doktordan biri.İlk ameliyatımı ona olsam muhtemelen mutlu olurdum ama üçüncü için güvenip karar vermek çok güç.Ahmet İslam’ın ise şu an var olan sorunlarımı çözebileceğini biliyorum ancak tarzının benlik olmadığına da eminim.

Merhabalar.. ben daha önce normal kbb. Da burun ameliyatı olmuştum. 8 kasım 2022 de Hatay/Antakya Araştırma ve egitim hastanesinde rinoplasti ameliyat oldum. Süreç hakkında konu yazdım. Devlet hastanesi sonuçta reklam vs. Için yazmiyorum süreç çok iyi geçtiğinden herkes faydalansın istiyorum.

Şekil konusuna gelecek olursak salı günü tamponlarim çıkacak. Aklınıza takılan bir şey olursa cevaplayabilirim.

Bu negatifliğin sebebi ne, resim istemenin neyine alındınız?
Revizyonluk burnuna,kadinlar klubunde çözüm arıyor.Yazilacaklar öneriler ve tecrübelerden öteye geçmez.Doktor muyuz ? Çözüm bulalim. Konu açıyor, buradan medet umuyor ama ters ters cevap veriyor🤨 şu doktor mukemmel yazsa biri kosarak ona yaptıracak sanki

Revizyonluk burnuna,kadinlar klubunde çözüm arıyor.Yazilacaklar öneriler ve tecrübelerden öteye geçmez.Doktor muyuz ? Çözüm bulalim. Konu açıyor, buradan medet umuyor ama ters ters cevap veriyor🤨 şu doktor mukemmel yazsa biri kosarak ona yaptıracak sanki
sizi terslediğim için ne güzel çarpıtmışsınız :) 11 yıl revizyon için bekleyen ben burdan medet umuyorum evet :) konuma yazmayın lütfen iyi günler

sizi terslediğim için ne güzel çarpıtmışsınız :) 11 yıl revizyon için bekleyen ben burdan medet umuyorum evet :) konuma yazmayın lütfen iyi günler
Kendinizle celismeyin,medet ummuyorsanız,ne diye konu açıyorsunuz.Çözüm mu ? Diye de soruyorsunuz,burada çözüm yok.Fikir alışverişi var.Okuyanlar kimin,neyi çarpıttığını anlamıştır. Istediğim konuya da yorum yapma hakkına sahibim. 11 yillik yamuk burnunuzun nedeni ben degilim,hirsinizi fikir paylasanlardan cikarmayin

İzmir can kopal burunda çok iyi ama biraz para olarak bakıyor

Back