- 10 Aralık 2017
- 80
- 19
- 29
İyiyyi:))O değil de benim aklıma takılan 80 liraya turşu mu olur. Yoksa turşu sektörü bitcoinle yarışıyorda benim mi haberim yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyyi:))O değil de benim aklıma takılan 80 liraya turşu mu olur. Yoksa turşu sektörü bitcoinle yarışıyorda benim mi haberim yok.
Edip bu bölümde dark side’a geçiş yaptı. Bana çok silik bir tip gibi geliyordu ama katil kumaşı varmış adamda görmüş olduk.Edip Oya da dahil herkese ce-ee yaptı. :)
Tam bir katil girişi
Edip ezik ezik durmasa çok karizmatik olur.Edip bu bölümde dark side’a geçiş yaptı. Bana çok silik bir tip gibi geliyordu ama katil kumaşı varmış adamda görmüş olduk.
Edip Serhan’dan daha karizmatik diyenler el kaldırsın? (Ben)
Ama o parti gecti nasil o partide biri olmus olabilir ki? Bana da ayni parti gibi geldi ama anlamadim orayiNasıl farklılıklar var söyleyebilir mısınız lütfen? ben farkedemedim.
Ilk başta ben de öyle anlamıştım. Sonra netten küçük kesitlerini izleyince inceledim ki aynı parti. Hatta tüm detaylarına bakınca hepsi aynı gibi geldi
Benim de kafam orda kaldı. Bu nedenle çok merak ediyorum olayların sırasını.Ama o parti gecti nasil o partide biri olmus olabilir ki? Bana da ayni parti gibi geldi ama anlamadim orayi
Evet orasi cidden muallak cok, bende onu dusun dusun bulamadim:) bi de sey sacma,olayi anlatanlar bu kadar detayi nerden biliyor allasen:) basbasayken kendi aralarinda konustuklarini bile anlatiyorlar:)Benim de kafam orda kaldı. Bu nedenle çok merak ediyorum olayların sırasını.
Ilk bölüm 24 ekindeydi. Zaten o günün adını veriyorlar.
Parti günü ve cinayet günü bahçe aynı, eşyalar aynı, konuklar aynı, hatta kıyafetleri bile aynı.
Mesela youtube da yüzleşme ve partide şoke eden olay diye kısımlar vermisler. Cinayet günü havuz basinda konuşan 2 kadın var. Biri kirmizi elbiseli. Hirka meselesi oldugunda kızlar yukarı gitmeden merve camdan bakıyor havuz başına. O kadinlar ayni kiyafetle havuzbasinda. Sonra kızlar geliyor bir turlu hirka mevzusunu cozuyorlar.
Zannetmiyorum böyle bi hata yapılsın.
Anlayan varsa bana da anlatsın
Yok kız hevesim kursağımda kaldı
Bomba replik
Mehmet: Hani senede bir Bodrum’a gidersin, ben buraya yerleşeyim dersin ya. Ben yerleştim işte.
evet birinci bölümde bahsedilen partiKizlar hangi sahne hangi parti ben anlamadım, diziye 2. bölümden izlemeye başladım, söyledikleriniz 1.bölümde mi oldu?
vallahı doğru diyorsun ben her sabah 6' da kalkıyorum . Beş dakika fazla nasıl uyurum hesabı yapıyorum. Arzu hanımın kahvaltısında bir kuş sütü eksik. Hadi çocukların okula gidiyor anlıyorum en fazla ekmek arası bir şeyler hazırlarsın sonra Çabucak evden çıkarsın . Birde ben evden çıkınca hava kapkaranlık, saat 8 gibi aydınlanıyor hava, ama dizide maşallah ,herkes evden işe gitmek için çıkıyor her yer güllük gülistanlık... Senaristlerin bu tür ayrıntılara dikkat etmesi gerekir...Bu Arzu'nun sabahlari kahvalti hazirlama olayini cok abartiyorlar. Sabah sabah sac, makyaj, kiyafetler... Ustune kahvalti, corekler falan.... Hihim cok gercekci
Evet sanki kına gecesine gidiyor gibiydi :))Arzu’nun elbisesi ofis için müthiş uygunsuz değil mi ya
yıllarca çalışmayan bir kadının, iş yerinde adaptasyon problemi yaşamaması bana da çok saçma geldi...Arzu da superwoman a bağladı. Super bir ev hanımı, zeki başarılı iş kadını, iyi bir anne halbuse ilk bölümlerde lanse edilen Arzu cok farklıydı. Iki arzu arasindaki yüz milyon farkı bulun.
Edip bu bölümde dark side’a geçiş yaptı. Bana çok silik bir tip gibi geliyordu ama katil kumaşı varmış adamda görmüş olduk.
Edip Serhan’dan daha karizmatik diyenler el kaldırsın? (Ben)
Şu diziyi yeni izlemeye başladım iyi mi.