Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Diziyi seviyorum ama uzatmak namına iyice saçmaladılar zaten pencereden düşeni gösterseler bile denizden çıkanı göstermezler kesin.

Evet ya kaç haftadır uzatmalar izliyoruz bu koca bölüm ne izleyeceğiz merak ediyorum yeni sezonda ne gibi bir aksiyon yaratacaklar

Evet ya kaç haftadır uzatmalar izliyoruz bu koca bölüm ne izleyeceğiz merak ediyorum yeni sezonda ne gibi bir aksiyon yaratacaklar
Umarım tatmin edici bir sezon finali olur
Çoğu bölümler hayallerle eski anılarla geçti seyirci kaybediyorlar

Aslinda 14. Bolumde bitti. Gerisi cogu fasa fiso. :)
Ne guzel izliyorduk hayir cok mu zor devam ettirmek bu kadar kotu nasil yazabiliyorlar, sirf oyuncularin kalitesine izlenildi bence.
Bir de bu oyuncular bu ne ya ben bunu oynamam ben bunu demem demiyorlar mi?
gayet usturuplu diyaloglar yazilabilirdi yani.

Yeni teaser çıktı, düşen ölmüyormus ve ölen erkekmiş. 3 Katil varmış ...
Hikaye iyice karıştı

Denizden çıkan kesinlikle Elif çünkü denizde geçen bölüm cesedi bulmuşlardı şimdi de partide çekilen fotoğrafları tarıyorlar ama onu partide bulamıyorlar çünkü Elif Oya ölünce şüpheli konumunda olmamak için kimseye görünmüyordu saklanıyordu

Ya elif zaten konuk oyuncu o tamam da. Ya bu burcunun yaptiklari cocuk kandirir gibi bu ne yaa. Valla tatmin edemezlerse bitti gitti.

Yeni teaaser çok iyi ha ya. Düşen kadın ölen erkek ölen kadin.. çok ilginç gerçekten. Bunları diyorum ama umarım dizi sonunda sinir olmam

Ay ama Pelin'de yoktu partide onu da fotoğraflarda aramış.olsalar diyeceğim am onun ortada olmadığı zaten olaydan sonra anlaşılırdı aranıyor olurdu ama denizden sarmaşıkla ilgili biri çıkınca şaşırdılar Elif olması kuvvetle ihtimal.

X