Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
O zmn dedigim dogru gibi Edip'i harcadilar. Burcu da Pelin'i halletti galiba.

Ben ikinci ölenin Elif oldugunu düşündüm. Kimlikte siyah saçlı bir resim var sanki. Ya da avukat rolü oynayan kişi diziden çıktığını aciklamis. Ama onu gördük bir hastane odasında. Çok heyecanli olacak bu bölüm

Edip yeni diziye başlıyormuş galiba.
Büyük ihtimal ölen Edip :kahve: Denizden çıkanda Eliftir..
Başroller seneye aynı entrikalara devamdır..

Edip öldü diyordum bende çünkü herkes çok göz önündeyken en göz önünde olmayan oydu ters köşe olacak bence ama Serhan lafları da geçti bir ara. Gerçi düşen de kadın gibiydi ama. Ayrıca polis Taylan ile konuşurken bu bizim başımıza nasıl geldi falan diyordu yani çok uzak biri değil Edip için neden böyle desin denizden çıkan kim acaba? sarmaşıkta yokluğu farkedilmeyecek biri demek ki yoksa kadroyu biliyorlar o kişinin ortada olmadığını farkedelerdi diye düşünüyorum

Edip öldü diyordum bende çünkü herkes çok göz önündeyken en göz önünde olmayan oydu ters köşe olacak bence ama Serhan lafları da geçti bir ara. Gerçi düşen de kadın gibiydi ama. Ayrıca polis Taylan ile konuşurken bu bizim başımıza nasıl geldi falan diyordu yani çok uzak biri değil Edip için neden böyle desin denizden çıkan kim acaba? sarmaşıkta yokluğu farkedilmeyecek biri demek ki yoksa kadroyu biliyorlar o kişinin ortada olmadığını farkedelerdi diye düşünüyorum
Pelin falan şüpheliydi ya belki Taylan neden bu bizim başımıza geldi diye ondan demiştir. Bence denizden çıkan elif.

Bugün de pencereden birinin düştüğü an biterse sağlam bi övücem senaristiHoppa

Özellikle son bölümlerde düşe düşe bir hal oldu zaten düşüyor düşüyor görmüyoruz en en son kapatılıp götürüldüğünü hizmetçinin şok olduğunu falan izledik umarım görürüz de öyle biter

Özellikle son bölümlerde düşe düşe bir hal oldu zaten düşüyor düşüyor görmüyoruz en en son kapatılıp götürüldüğünü hizmetçinin şok olduğunu falan izledik umarım görürüz de öyle biter
Diziyi seviyorum ama uzatmak namına iyice saçmaladılar zaten pencereden düşeni gösterseler bile denizden çıkanı göstermezler kesin.

X