Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Edip'de birşeyler var gibi geliyor bana da geçtiğimiz bölüm birçok kişi gösterdiler katil olabilecek. Bir yandan Pelin Oya'ya gitti Merve'yi ortadan kaldıralım diye, bir yandan Oya ile Merve doktor için plan yaptılar, öbür taraftan Burcu girdi işin içine polis gelince panik olmalar bu sefer oldu demeler. Mehmet ile evlendiğini düşünmüyorum başka biri mutlaka. Oklar herkesi gösteriyor ama Taylan bu olay nasıl bizi buldu dediğine göre doktor ya da çok uzaktan biri değil onların ölümü Taylanları neden etkilesin ki. Ayrıcaa şu polise yardım eden diğer polis kız bence birinin casusluğunu yapıyor içeriden. Birşeyler karıştırıyor Merve tutmuş olabilir delilleri de o karartıyor kapatıyor olabilir belki tırnağı bile o değiştirmiştir. Sürekli polisin dibinde hiç ayırmıyor gözünü

Merve planlar yapiyo yine cinayette parmagi olsada baska biri yapmis gibi zeminini hazirliyor ondan taylan bizi nasil buldu diyor olabilir ucu pelinemi dokundu acaba oyayla serhani biliyodu ya pelin,ondan intikam aliyo olabilir

Düşen kişi siyah elbiseli bu net en azindan arzu siyah giyiniyor doktor da siyah giyiniyor bana doktormus gibi geliyor ama arzuda çünkü burcu bu sefer kimse dugunumu mahf edemicek gibi of valla catlicam yarin bir gelse ama gelecek hafta belli olur bu uafta da yayinlamazlar partiyle ugrasacaklar onun kargaşası dedikodusu

okudugum yorumlardan birinde Arzunun yanlışıkla kargaşada Elif'i ittiğini ,
Burcu'nunda benimle evlenmezsen Arzu'yu ihbar ederim dediği için Mehmetle evlendiği yazıyodu.
Ne kadar dogru bilemedim..

okudugum yorumlardan birinde Arzunun yanlışıkla kargaşada Elif'i ittiğini ,
Burcu'nunda benimle evlenmezsen Arzu'yu ihbar ederim dediği için Mehmetle evlendiği yazıyodu.
Ne kadar dogru bilemedim..

ama arzu elifi kargaşada itmiş olsa, komiser bu kaza değil cinayet diye uğraşmaz gibime geliyor.

Ayşe ağlarken Serhan mı dedi yaaa.Ben mi yanlış anladım ?

O gün herkese siyah giydirmişler bulamıyalım diye

Cinayeti kaza diye kapattırabilecek imkanlara sahip olan Merve ve Pelin var..Arzu Burcuyu öldürmek istiyor .Burcu ölmediğine göre katil Arzu değil.Dizinin önümüzdeki sezon devamlılığı için katil başkarakterlerden ama ölen olmasada olur biri.Bu nedenle ölen Elif bence.Öldüren ise Merve yüksek ihtimal.Çünkü yaptığı o kadar kötülük birgün ceza bulmalıydı.Komiser olayı çözdüğünde cezasını çekecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…