Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Elinde sağlam deliller varken o homini gırtlak avukatı dinleseydin iyiydi Arzucuğum. O abla dünyaları yerken sen de tedbir nafakanı yiyordun şimdi afiyetle. Aslında o fotoğraflara da ihtiyacın yok tüm bunlar için ya neyse dizi deyip geçiyoruz. Aramızda para toplayıp hukuk danışmanı tutcak halimiz yok yapım ekibine.

Dürümcü avukat detayıyla ekşicilere selam çakmışlar bu arada. Tamam bi sözlük değiliz ama bizim de gönderme yapılacak bi ikonumuz olsaydı be

Bence arzuda merveyi kullansın. Bu dizide herkes birbirini kullanıyo nasılsa

O avukat efsaneydi ama. Adamın donuna kadar aldık, tabi donunun tanesi 3 bin dolar olunca alınıyor gibi bi repliği vardı kopmuştum o an :)

O avukat efsaneydi ama. Adamın donuna kadar aldık, tabi donunun tanesi 3 bin dolar olunca alınıyor gibi bi repliği vardı kopmuştum o an :)
Arzu kadının işini yapmasına izin verse o abla o bahçe cücesiyle pilates topunu çift lavaşa sarar, üstüne de biraz yeşillik biraz nar ekşisi koyar yer. Ama nerdee O protokolde ne yazıyodu yahu, ne imzaladı bu Arzum mutfak robotu Evi aldı diye sevinirken ne verdi iki arada bi derede anlamadım ki.

Ahaaa merve arzunun zor durumundan faydalanıp kekledi

Arzu serhanın şirketinde işe başlayacak galiba. İkinci ajan hazır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…