Burundan nefes alındığı için sis oraya yapışıyorKoala gibi neden burunlar boyalı sadece
İzlediğim en saçma bölümdü
Geçen haftadan yere düşüp ziyan zebil olan limonlardan hemen sonra bölümün basinda fanfinifinfon oldu. :)))))Bence bu bölümde o kadar sacmaladilar ki daldım öyle boş boş bakarken farkettim kendimi.Büyük yangın var ve itfaiye bile öyle bekliyor.Hadi içeri giremiyor bi su tut bari.İtfaiyenin yapamadığını Serhan yaptı ve o kalabalıkta Serhan'i giderken tek farkeder Oya oldu o da gitti.Sürekli takip ettiğim bi dizi ama Serhan'la Oya ne zaman bu kadar yakınlaşmaya başladılar orayı kaçırmışım.
Hmm aslinda yeni bölüm başlarken mutfaktaydim.O kadar eşime sordum ne oldu diye o da farketmemiş..:))Geçen haftadan yere düşüp zebil olan limonlardan hemen sonra bölümün basinda fanfinifinfon oldu. :)))))
Direkt göstermediler de, alttan alttan mesajı verdi yönetmenHmm aslinda yeni bölüm başlarken mutfaktaydim.O kadar eşime sordum ne oldu diye o da farketmemiş..:))
Şu an onu düşünüyordum bizim sarı kız neden çıkmadı diye.Pelin hiç gösterilmedi yanlız
Hmm anladim canm teşekkür ederim.Ben de öğrenmiş bulundum bari o kısmını..:))Direkt göstermediler de, alttan alttan mesajı verdi yönetmen
Ay ne dedi, kaçırdımOya üzdün be
Rica ederim canim.. zaten hiç izlemesek de bi kaybımiz olmazmış bu aksamHmm anladim canm teşekkür ederim.Ben de öğrenmiş bulundum bari o kısmını..:))
Ay ne dedi, kaçırdım