- 12 Eylül 2017
- 563
- 537
Her istedigini elde ediyo edibide elde etseydiMerve Edip'e aşıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her istedigini elde ediyo edibide elde etseydiMerve Edip'e aşıkmış
Kız merve edipe aşıkmış sen ne diyonDoğru yanlış hatırlamıyorsam Merve ile Kara Melek ölümüne kapışırlar
ama kadin çığlığı var düşerken, ben de bir iki kere izledim o sahneyi ama takimelbise gormedimSarışın ince bir kadın diyorlar da düşen gayet siyah takım elbiseli bir erkek. Kaç kere izledim. Big Little Lies izleyenlerin algı yanılması muhtemelen.
Sarışın ince bir kadın diyorlar da düşen gayet siyah takım elbiseli bir erkek. Kaç kere izledim. Big Little Lies izleyenlerin algı yanılması muhtemelen.
Düşen erkek pencereden duyulan çığlık kadın ki buradan ya düşen kişinin bi arbede sonucu kazayla düştüğünü ya da birinin iterken birinin engel olmaya calıstıgını/ya da işte bunu beklemediğini anlıyoruz ya daaa kaza veya intihar süsü vermek için de çığırmıs olabilirlerSarışın ince bir kadın diyorlar da düşen gayet siyah takım elbiseli bir erkek. Kaç kere izledim. Big Little Lies izleyenlerin algı yanılması muhtemelen.
ama kadin çığlığı var düşerken, ben de bir iki kere izledim o sahneyi ama takimelbise gormedim
ama kadin çığlığı var düşerken, ben de bir iki kere izledim o sahneyi ama takimelbise gormedim
Valla bu kötü karakterin ağababası Yasemin Saylan. Ama Merve'nin Edip'e aşık olması şok. Anlamadığım Edip'in de hayatını kararttı neden acaba?Kız merve edipe aşıkmış sen ne diyon
Düşen erkek pencereden duyulan çığlık kadın ki buradan ya düşen kişinin bi arbede sonucu kazayla düştüğünü ya da birinin iterken birinin engel olmaya calıstıgını/ya da işte bunu beklemediğini anlıyoruz ya daaa kaza veya intihar süsü vermek için de çığırmıs olabilirler
Valla bu kötü karakterin ağababası Yasemin Saylan. Ama Merve'nin Edip'e aşık olması şok. Anlamadığım Edip'in de hayatını kararttı neden acaba?
Çünkü edip gerçekten o zamanda oyaya aşıktı benceValla bu kötü karakterin ağababası Yasemin Saylan. Ama Merve'nin Edip'e aşık olması şok. Anlamadığım Edip'in de hayatını kararttı neden acaba?
Çok teşekkürler.şu saat oldu kızım yeni uyudu(normalde en geç 9 da uyuyan bebek)eşimle kavga ettim haftada bir izlediğim dizi var kızı uyutmuyorsun diye ve 1 dksını bile izleyemedim
merve zamaninda şiir ve edebiyata mi duskunmus yani, hic h tip yok ama müzik gerekcesi daha inandiriciydi. bence senariatler sonradan atraksyon katalim demisler. yani takimelbiseyse bile her an eteğe donebilir. dogru söylüyorsunuzHer istedigini elde ediyo edibide elde etseydi
Ben son güne kadar bekliyorum, ne kadar veri toplarsam kardırYa Serhan Edip'i ya Edip Serhan'ı diyordum ama şu an Mervane'nin Serhan'ı Oya'ya yâr etmemek uğruna öldürebileceğini düşünüyorum. Erken tahminde bulundum yaa gitti pro üyelik.
Tablet filan varsa Puhu tv indir orda tekrarı yayınlanır reklamsız seyredersin.Çok teşekkürler.şu saat oldu kızım yeni uyudu(normalde en geç 9 da uyuyan bebek)eşimle kavga ettim haftada bir izlediğim dizi var kızı uyutmuyorsun diye ve 1 dksını bile izleyemedim