Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Sarışın ince bir kadın diyorlar da düşen gayet siyah takım elbiseli bir erkek. Kaç kere izledim. Big Little Lies izleyenlerin algı yanılması muhtemelen.

Evet ben de takım elbiseli erkek olarak gördüm. Ama dizi bu, sonradan düşeni kadına da çevirebilir bunlar:KK45:

Sarışın ince bir kadın diyorlar da düşen gayet siyah takım elbiseli bir erkek. Kaç kere izledim. Big Little Lies izleyenlerin algı yanılması muhtemelen.
Düşen erkek pencereden duyulan çığlık kadın :KK53::KK53: ki buradan ya düşen kişinin bi arbede sonucu kazayla düştüğünü ya da birinin iterken birinin engel olmaya calıstıgını/ya da işte bunu beklemediğini anlıyoruz :KK70:ya daaa kaza veya intihar süsü vermek için de çığırmıs olabilirler :KK70:

Düşen erkek pencereden duyulan çığlık kadın :KK53::KK53: ki buradan ya düşen kişinin bi arbede sonucu kazayla düştüğünü ya da birinin iterken birinin engel olmaya calıstıgını/ya da işte bunu beklemediğini anlıyoruz :KK70:ya daaa kaza veya intihar süsü vermek için de çığırmıs olabilirler :KK70:

Ya Serhan Edip'i ya Edip Serhan'ı diyordum ama şu an Mervane'nin Serhan'ı Oya'ya yâr etmemek uğruna öldürebileceğini düşünüyorum. Erken tahminde bulundum yaa gitti pro üyelik. :KK70:

Çok teşekkürler.şu saat oldu kızım yeni uyudu(normalde en geç 9 da uyuyan bebek)eşimle kavga ettim haftada bir izlediğim dizi var kızı uyutmuyorsun diye ve 1 dksını bile izleyemedim:kızgın:
Tablet filan varsa Puhu tv indir orda tekrarı yayınlanır reklamsız seyredersin.

X