- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişte yaşanan iftirayı söylicekler.ama merve edipi tehdit etmişti oyaya aşık olduğunu söylerim diye.eşlerimize söyleme dedi merve. edipe geçmiş bölümde.yani söyleye bilirlerse. çok iyi olur. herkez yüzleşir.Edip le oya ne yapacaklar anlayamadim cocuklardan
Nasıl kaçırırımHocaya bakin baglac olan de ekini birlesik yazmis.
Haydi linc edelim pek severiz.
İşte yine taktik konusunda beceriksiz olduklarından yani planlama var taktik yokTaktik yapamaz olurlar mı, Oya'nın ve Edip'in akşam yemeği sahnelere efsaneydi. Gel gelelim her seyin sonunda duygusal bi bariyere takılıyolar, manasız zaafları var, ağlak ağlak bi romantizm, vıcık vıcık bi humanizm içinde.
Merveyle mücadele ederken duygularını rafa kaldırcaksın. İsin bitince al geri en poncik sen ol yani.
Hocaya bakin baglac olan de ekini birlesik yazmis.
Haydi linc edelim pek severiz.
İlk taşı sana bırakıyorumNasıl kaçırırım
Taktik yapamaz olurlar mı, Oya'nın ve Edip'in akşam yemeği sahnelere efsaneydi. Gel gelelim her seyin sonunda duygusal bi bariyere takılıyolar, manasız zaafları var, ağlak ağlak bi romantizm, vıcık vıcık bi humanizm içinde.
Merveyle mücadele ederken duygularını rafa kaldırcaksın. İsin bitince al geri en poncik sen ol yani.
Tunç hoca mı?Güya editördü bir de. Entrikadan işi gücü unutmuş herhalde. :)
O da Facebook öğrencisiymiş demekİlk taşı sana bırakıyorum
Benim de kafamı karıştırdın şimdiO da Facebook öğrencisiymiş demek
Sahneyi kaçırdım ben ya.
Çok utanıyorum şu an
Tunç hoca mı?
Hem okul önceci hem edebiyatçı hem editör
Lütfen o çok masum, sadece aşık oldu napsın yazıkOya da hiç kendine bakmıyor. Biri merkezin evini diğeri şirketin müşterilerini yağmaladı da kendi ne yaptı acaba. Kocasını çalmadı mi. Kendinin nasıl farkında değil yahu.