- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıklar sürüsüYok bak bunu ikinciye yazıyorum sanırım; Merve öyle ahım şahım zeki olduğundan değil, çevresindekiler salak olduğundan kozlar hep onun elinde. Evet. Edip bir, Oya iki, Edebiyatçı üç, Pelo dört. Arzu da beş, Burcu da altı... Komple salaklar ya.
Aslında Merve çok stratejik Oya, Edip ve Serhan fazla saf roldeler ve düzler yani taktik yapamıyorlarYok bak bunu ikinciye yazıyorum sanırım; Merve öyle ahım şahım zeki olduğundan değil, çevresindekiler salak olduğundan kozlar hep onun elinde. Evet. Edip bir, Oya iki, Edebiyatçı üç, Pelo dört. Arzu da beş, Burcu da altı... Komple salaklar ya.
Hiiiç sanmıyorumSağol canım benim, inşallah mahcup olmam sana.
Sonra mutfağa gidip cheesecake yaptın değil miYalnız bu mervenin tatlım kelimesi ağzıma sakız oldu. Bugün kiracımız kira vermeye geldi. İyi günler tatlım dedim adama yaaaaa.. Adam dediğim benden 8-9 yaş küçük ama işte... Hep bu mervenin yüzünden :)
az kalsın onu da yapacaktım. Zor tuttum kendimi :)Sonra mutfağa gidip cheesecake yaptın değil mi
Taktik yapamaz olurlar mı, Oya'nın ve Edip'in akşam yemeği sahnelere efsaneydi. Gel gelelim her seyin sonunda duygusal bi bariyere takılıyolar, manasız zaafları var, ağlak ağlak bi romantizm, vıcık vıcık bi humanizm içinde.Aslında Merve çok stratejik Oya, Edip ve Serhan fazla saf roldeler ve düzler yani taktik yapamıyorlar