Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Evde Merve'ye carla, gel burada Oya'nın usta işini hallet. Serhaan Serhaaann... Olmuyor Serhan.
Merve on numara iş yaptı ama adam da haklı Gangstam. Proje çocuk sendromuna girdi iyice. Hani sen bilgisayar mühendisi olmak istersin, annen zorla tıp yazdırmaya calısır karizmatik, zeki, çalışkan, zengin oğluş istiyo diye Adam çektim ben elimi eteğimi eğitimci olcam diyo ama yok, Aksak projesine tam gaz devam, eski günlere dönmeye o kadar taktı ki boşanacaklar farkında degil burnunun ucunu gormüyo

Bade Işçil'in yalancısıyım

"Star TV'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetlerile uzun bir aradan sonra ekrana dönen Bade İşçil, önceki gün Beyoğlu’nda görüntülendi. Sette olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen oyuncu, anoreksiya hastalığına yakalandığı haberlerine, “Öyle bir şey yok. Benim bakmam gereken bir oğlum var. Her şeyden önce sağlıklı olmam gerek. Boyum 1.74, kilom 53... ‘Kuzey Güney’de rol aldığım zamanda da aynıydı” dedi."

Evlilikleri bile proje zati, karı-koca görüşmüyorlar, arada toplantı yapıyorlar. Öyle şlank diye çektim elimi eteğimi diyemez ama, karı-koca bunlar, az oturup maddisini, manevisini, getirisini götürüsünü kritik edebilmeliler. Merve de haksız, Serhan da ayrı haksız Ladym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…