- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
Adam raconu bilmiyor ki, çok acil parti vermesi lazım. Bu işler böyle
1.74'e 53 kilo..Pelin aşırı zayıf değil mi yaa
Pardon ?Dramınızla mutluluklar o zaman
Mustafa Topaloğlu geldi aklıma parlak parlakPelin aşırı zayıf değil mi yaa
Sonunu da biliyor musunuz bariiPardon ?
53 yoktur ya.1.74'e 53 kilo..
Merve on numara iş yaptı ama adam da haklı Gangstam. Proje çocuk sendromuna girdi iyice. Hani sen bilgisayar mühendisi olmak istersin, annen zorla tıp yazdırmaya calısır karizmatik, zeki, çalışkan, zengin oğluş istiyo diyeEvde Merve'ye carla, gel burada Oya'nın usta işini hallet. Serhaan Serhaaann... Olmuyor Serhan.
Hangi diziden alıntıysa söyleyin onu izleyeyim diyorum, o en azından 40-50 dakika sürüyordur iyi olur.Pardon ?
Hayır.Sonunu da biliyor musunuz barii
Altı üstü bir dizi yahu niye bu kadar takıldıniz.Hangi diziden alıntıysa söyleyin onu izleyeyim diyorum, o en azından 40-50 dakika sürüyordur iyi olur.
Bade Işçil'in yalancısıyım53 yoktur ya.
Hangi diziden alıntıysa söyleyin onu izleyeyim diyorum, o en azından 40-50 dakika sürüyordur iyi olur.
Merve on numara iş yaptı ama adam da haklı Gangstam. Proje çocuk sendromuna girdi iyice. Hani sen bilgisayar mühendisi olmak istersin, annen zorla tıp yazdırmaya calısır karizmatik, zeki, çalışkan, zengin oğluş istiyo diyeAdam çektim ben elimi eteğimi eğitimci olcam diyo ama yok, Aksak projesine tam gaz devam, eski günlere dönmeye o kadar taktı ki boşanacaklar farkında degil burnunun ucunu gormüyo