Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Mahmut deyince, bir an gözümün önüne Kızıl Cüce Mehmet’e Enver’in alttan imaları geldi.
Akbaba ödülünü Pelin ile Oya arasında bölüştürmek veya kategorize etmek lazım sanki.
Bence Arzu, Serhan’ın her ihtimalini düşünerek böyle bir atakta bulundu. Ekmek yediği kaba pisler mi? Bunu göreceğiz.
Fakat kraliçe her daim kraliçe, sarı kazulet fena yapışacak

Onun da size selami var

En fırsatçı akbaba ödülünü kime verelim ne diyosunuz

Açık ara Arzu bence. Diğer müşterileri de kendi şirketine çekmek isteyen bir hali vardı, Enver he dese atlayacaktı resmen.

Banlıydım, bu haftaki bölümü burayı okumadan yorum yapmadan izlemek pek bi yavan geldi

Son düzenleme:
diziyi gününde izleyemiyorum
eşim izletmiyor ufak tefek .........lar diyip kapattiriyor. haksiz da sayilmaz az once internetten izledim .
++oyanın saçını başını yolasim var .
yaprak dökümünün leylası geri dönmüş dicem ha ..
++adliyede olanlara oh iyi oldu sana oya malı bakarsin öyle melül melül ordan diye diye bi hal oldum .
++şu dizinin senaristleri girip burdan yorumları okusunlar da birbirini aldatanlı senaryoyu bırakıp cinayet çözme işine geri dönseler hiç fena olmaz

biz de eşimle akşamları yabancı dizi ya da film izledigimiz icin izletmiyor ben de ertesi gün izleyen ekipten olucam

Bütün kadinlar Oyanin yaptığının yanlış olduğunun farkinda buna sevindim ya da acaba sadece evli bayanlar mi farkinda Evli adamla romantik, masum aşk senaryosu olmadan da başarılı olabilirlerdi aslında

Merve nereye taşınıcak acaba?merve eski mervemi olacak yoksa değişicekmi acaba.
Merve ne yapar eder eski evine geri döner... Hemen bir senaryo yaziyorum. Merve, Pelinle Tunç hoca arasinda geçen bir şey yakalayacak, Pelini tehtid edip evi boşalttıracak... Bence Merve aynen tam gaz devam yani

bende diziyi kaçırmadan izlerim ama bildirim gelmesi banada gereksiz geldi ne alaka yani
Örneğin ben yurtdışındayım arada 3 saat fark var.
Bebeğim var her hafta unutuyorum aşırı severek izlediğim halde.
Bebek peşinde koşmaktan herşeyi unutuyorum gerçi.
Bildirim gelmesi çok iyi oluyor benim için en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…