Popüler Konu Ufak Tefek Cinayetler - Star TV

Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Merve sizi çiğ çiğ yer valla. Ben olsam korkardım boyle terslenmeye

Ayyy Serhan panik atak geçiriyor

Bak iyi ki kartını takdim etmiş, haberi oldu hemen Oya’nın

Ama ben Fikret Kuşhan'ı severim ya

Adam önüne geçmek için bilerek oraya oturmuş olmasın :))

Bir bomba daha ;

Ekim ayında MAİ'nin işletmecisi ısrarla abi bir balık tut lütfen beraber yiyelim diyip duruyor bir tane 6 kiloluk sinarit yakaladık ve akşam pişirsinler diye götürdük verdik.

Her ne ise akşam balığı yemeğe gittik. 3 masa dolu(zaten 4 masası var). 1 biz, 2 Güldür Güldür ekibinden Aziz Aslan(Fikri Tarhanacı) ve Mustafa (Özgün Aydın) ve 3. masada tanımadığım 4-5 tane bayan ve bir bayanımsı erkek(kız kıza kafa dağıtmaya gelmişler). Bu arada bu 3. masada birine sürekli Bergüzar diyorlar, şarkı söyletiyorlar. Neyse balık geldi diğer 2 masaya da ikram ettirdim. Gece biterken öğrendim ki Bergüzar meğer Vatanım Sensin'de ki Azize değilmiymiş ? Tabi ben gene şok : ) Oysa geçen sene o kadar izledim o diziyi : )))))

Not : Artık gözlük kullanıyorum

Ay yeter suyunu cikardiniz
Evet simdi ikiniyoruz Serhan hadi bakalım...

Oya ile Serhan aşkını desteklemiyorum. Burada hergun acilan zibilyon konunun mervelisi sadece. Mervenin olması bu aski meşru kılmıyor ne yazıkki..

3 numara miyopum çok tanıdık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…