- 21 Haziran 2016
- 93
- 97
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence burcu pelini evde bırakıp partiye gitti. Orda yukarıya çıkıp arzuyla tartışmaya başladılar. Edip bunları ayırmaya çalışırken arzu yanlışlıkla edipi aşağı itti. Mehmette burcu bunu polise soylemesin diye evlenmeyi kabul etti. Sudan çıkan cesette elif bence.
Polis e bı cinayet ihbarı geliyor pardon ceset ihbarıSudan çıkan ceset de mi var? Orayı kaçırmışım
Kimlik pembeydi yanlış gormediysemPolis e bı cinayet ihbarı geliyor pardon ceset ihbarı
Ceset sarmaşık dan birine ait olaki polis herşey sarmaşık a çıkıyor diyor ama göstermediler cesetle ait olan kimliği
O kadar dikkatli bakmadım o zaman pelin yada elifKimlik pembeydi yanlış gormediysem
isabel ben bildimBence burcu pelini evde bırakıp partiye gitti. Orda yukarıya çıkıp arzuyla tartışmaya başladılar. Edip bunları ayırmaya çalışırken arzu yanlışlıkla edipi aşağı itti. Mehmette burcu bunu polise soylemesin diye evlenmeyi kabul etti. Sudan çıkan cesette elif bence.
Öleni bilmişim de katıl kim bilemiyorum :)Katil 'Oya ve ya serhan'
Maktul 'Edip!'
2. Sayfaya yazmıştım maktul edip diyeKizlarr kimler demişti ; Maktûl Edip diye bildiniz vallahi...
Maktul tutmus:) sira katilde:)Katil serhan
Maktul edip
Ya tutarsa dedim:)
Bende öyle düşünüyorum ...Cinayet gibi değil sanki biri yanlışlıkla atmış edip arada kaynamış.kaza gerçektende
2. Sayfaya yazmıştım maktul edip diye
2 tane pro adayı hayırlı olsun :)))Maktul tutmus:) sira katilde:)
3 diyecektiniz herhalde2 tane pro adayı hayırlı olsun :)))
Son msjlari baktım ben gözümden kacti pardon3 diyecektiniz herhalde
Bence sezon sonunda ki ölümle ilk bölümde ki cinayet aynı değil ikisi farklı cinayet ilk bölüme bakarsanız merve ve pelin renkli giyinmislerdi ve cinayet merve 'nin evinde oluyor oysa ki sezon finalinde oya ya aitti.yani polislerin aradığı cinayet farklı kişi.edip in ölümü değil benim kanitim böyle