Ufak Tefek Cinayetler Katil Kim ?Maktül Kim ?

1 ay süre var madem az daha gözlemleyelim bakalım...
Ve de diziler bana güven vermiyor, ilerki bölümlerde reytingler düşerse heyecan katsın diye hooop yeni karakterler giriverir diziye , bazi oyuncular ya ücretle ilgili ya yapımciyla ilgili vs sorun çıkarır hooop ölüp diziye veda ediverirler veee dizinin sonuyla ilgili senaryo şekil degistiriverir mecburen :ukala::ukala::ukala:

Edip ve serhan diye düşünüyorum hatta eminim
Ancak hangisi katil hangisi maktul tahmin edemiycem
İkisinin bir arada olduğu serhanın edipin boğazını sıktığı sahnede malum pencere ve uçuşan perdeleri uzun uzun gösterdiler
Bence bu bilinçli bi hareketti
Ama serhana bişey olmasın ya ♥♥Mert Fırat♥♥♥

Aslında bir süre daha bekleyecektim ama sosyal medyada yoğun bir Mert Fırat linci var. Eski bir röportajında epey "muhalif" siyasi söylemleri olmuş ve bu yüzden diziden çıkarılacağını düşünüyorum. Ay Yapım sosyal medyayı epey önemsiyor. Dolayısıyla

Maktul: Serhan
Katil: Edip (bundan çok emin değilim ama tahmin tahmindir)

Hadi bakalım. :110:

Ben bir süre takip edip düşünmek istiyorum. Dizide her an her şey ters köşe olabilir

Evet kızlar sizler ne düşünüyorsunuz?Katil ve maktülü bilen 5 kişiye pro luk verilecektir.:KK31:.İkisinide doğru bilmek gerekiyor..Katil kim :bicak: Maktül Kim :ruh:
Oyuncular bile bilmiyormuş katili maktülü..daha heyecenli oluyor oynamasi diyor dizinin oya sı..biz nereden bilek bacim...iyi atmak lazım tutması için..hiç beklemeyecegimiz birileride olabilir..izleyenleri ters köşe yapabilirler..senariste bağlı.

Katil merve
Maktul serhan

Böylelikle 4 kadın da yaşıyor ve oya ile serhan kavusamiyor