- 14 Ocak 2018
- 75
- 28
- 18
- 39
Merhaba bu hafta bir detay dikkatimi çekti . Şimdi partideler şu ismini bilmediğim 2 sarmaşık kadını evi ve partiyi çekemez kıskançlık yaparken ilk kez bu bölümde gösterdikleri bi konuşma yapıyorlar , kahküllü olan bu yaza merhaba partisini beklediklerini sonra tatile çıkacaklarını söylüyor ! Sonra da düşme anını gösteriyor . Bu parti yaza merhaba partisi ise cinayet tarihi nasıl 24 ekim oluyor ? Bu bir hata mı yoksa cinayet dedikleri o gün gerçekleşmedi mi ?Evet kızlar sizler ne düşünüyorsunuz?Katil ve maktülü bilen 5 kişiye pro luk verilecektir..İkisinide doğru bilmek gerekiyor..Katil kim Maktül Kim
Bence maktul diziye sonradan giren doktor elif, katil (ler) de oya ve merve
Burcu da yaşıyor bugün öğrenmiş olduk katil burcu ise ölen kim ???Dizinin önümüzdeki sezonda devam edeceği düşünülünce kesinlikle ana karakterlerden birini öldürmezler diye düşünüyorum ben de.Dizinin devamlılığı açısından.O yüzden edebiyat öğretmeni,rachel vs diye düşünmüştüm başlangıçta.Sonra onları gösterdiler zaten.Şu an bende Elif yada Burcu öldü diye düşünüyorum.Elif ağır basıyor.Katil ise Merve olabilir.Çünkü bu kadar kötülük barındıran bir insanın mutlu mesut yaşamaya devam etmesi olmamalı..
Öldüren değilde ölen i söylerler gibi geliyor bana katili ararız diğer sezonda daSezon finalinde de ölen öldüren ortaya çıkmazsa küfürlerden küfür beğensinler. Don lastiği gibi uzadı artık, sıkıldım.
Öldüren değilde ölen i söylerler gibi geliyor bana katili ararız diğer sezonda da
Ufak tefek cinayetler dendiğine göre yaa o gün iki cinayet olacak yada bu ölümün ardından diğer sezonda başka cinayetlerde olabilir gibi geliyor bana
Daha çok izlerim o zaman acaba burcu kimle evlenyor kafamda deli sorularBaşka cinayetler olsun
Sanki mehmete birsey olmuş ve burcu kafayı yemiş gibi geldi bana. Çünkü polisler onu evde bulamayınca nerde bulacagimizi biliyorum deyip gelinlikciye geldiler demekki burcu düzenli olarak gelinlikciye gidiyor.Daha çok izlerim o zaman acaba burcu kimle evlenyor kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?