- 28 Mart 2013
- 12.831
- 17.370
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Şey boyla alakali mesele :)kskskkqhxuıjq. shoptan anlamıyorum ama merak ettim
Yardimci olacak birisi var mi kisaca eesi bu
Hemmen atıyorum :)At bana fontuna bakayım telden olacak bir şeyse yaparım ama uyarmadan duramayacağım faladdin telefondaki mesaj WhatsApp ve resimleri kullanarak fal bakıyor ve tutturuyor bilginiz olsun
Ben bilmiyordum bunuAt bana fontuna bakayım telden olacak bir şeyse yaparım ama uyarmadan duramayacağım faladdin telefondaki mesaj WhatsApp ve resimleri kullanarak fal bakıyor ve tutturuyor bilginiz olsun
Sağlam bir kaynaktan öğrendim diyebilirimBen bilmiyordum bunu
Sağlam bir kaynaktan öğrendim diyebilirim
Nasıl yani? Ay cok sasirdimbn telefonları dinlediğine şahidim :)
Buna hiç şahit olmadım nasıl oluyorbn telefonları dinlediğine şahidim :)
eski konumda var faladdin diyeBuna hiç şahit olmadım nasıl oluyor
Eşim Askeri personel olduğu için korkumdan watsap dışında hiçbir uygulamayı telefonuma indirmiyorum.Bekar arkadastan baktirdim bir kaç kez demek ondan iki cocuklu halimle bana sürekli kısmet çıkıyor faldaSağlam bir kaynaktan öğrendim diyebilirim
en iyisini yapıyorsun bütün uygulamalar erişim istiyorEşim Askeri personel olduğu için korkumdan watsap dışında hiçbir uygulamayı telefonuma indirmiyorum.Bekar arkadastan baktirdim bir kaç kez demek ondan iki cocuklu halimle bana sürekli kısmet çıkıyor falda
Eşim Askeri personel olduğu için korkumdan watsap dışında hiçbir uygulamayı telefonuma indirmiyorum.Bekar arkadastan baktirdim bir kaç kez demek ondan iki cocuklu halimle bana sürekli kısmet çıkıyor falda
Gonul isleri vallaKiz ceylin ne isler pesindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?