Çocuk Hastalıkları Udihindi kullanan varmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Meryem379

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
84
71
28
Merhaba 2 yaşında cocugum sürekli boğaz enfeksiyonu geçiriyor doktor enson bademcikleri alınabilir dedi bir arkadaşım udihindiyi önerdi daha önce hiç kullanmadım sizlerden kullananlar varsa yorumlarinizi paylasirmisiniz yada kullanıp memnun kaldığınız başka bir şey öneridir mısınız lütfen tesekkurler❤

Yılda iki kereden fazla tekrar eden hastalıkların sebebi alerji olabilir diyor doktorlar. Bebeğinizin alerjisi var mı araştırıldı mı? Genelde süt alerjisi oluyor bebeklerde, süt ve süt ürünlerini bir müddet kesip gözlemleyebilirsiniz bebeği. Udi hindi yağını bir fonksiyonel tıp doktoruna sormadan kullanmayın bebce, daha çok küçük. Instagramda @doktorahmetcelik var, udi hindi hakkında yazmıştı, çocukların kullanımıyla ilgili de yazmış olabilir, bir bakın isterseniz. Ayrıca özelden sorulara da cevap veren ilgili, vicdanlı bir doktor.

Yılda iki kereden fazla tekrar eden hastalıkların sebebi alerji olabilir diyor doktorlar. Bebeğinizin alerjisi var mı araştırıldı mı? Genelde süt alerjisi oluyor bebeklerde, süt ve süt ürünlerini bir müddet kesip gözlemleyebilirsiniz bebeği. Udi hindi yağını bir fonksiyonel tıp doktoruna sormadan kullanmayın bebce, daha çok küçük. Instagramda @doktorahmetcelik var, udi hindi hakkında yazmıştı, çocukların kullanımıyla ilgili de yazmış olabilir, bir bakın isterseniz. Ayrıca özelden sorulara da cevap veren ilgili, vicdanlı bir

yılda en az 6 kere oluyor her gittiğimde doktorlara söyledim bu durumu da ama kimse alerjiyle ilgili birşey söylemedi en son gittiğim doktor kbb ye git dedi bademcikleri alırlar belki ama ben bu yaşta ameliyat ettirmek istemiyorum dediginiz doktora da bakıcam araştırıcam teşekkürler

Merhaba 2 yaşında cocugum sürekli boğaz enfeksiyonu geçiriyor doktor enson bademcikleri alınabilir dedi bir arkadaşım udihindiyi önerdi daha önce hiç kullanmadım sizlerden kullananlar varsa yorumlarinizi paylasirmisiniz yada kullanıp memnun kaldığınız başka bir şey öneridir mısınız lütfen tesekkurler❤
Merhaba Meryem hanım Biz korona olduk 19 aylık bebeğimde ateşlendi sabah akşam iki damla verdim kendim 7 dmla aldım hiç ilaç almadan atlatdik. Herkesin bünyesi farklı ama ben çok etkisini gördüm.

Merhaba Meryem hanım Biz korona olduk 19 aylık bebeğimde ateşlendi sabah akşam iki damla verdim kendim 7 dmla aldım hiç ilaç almadan atlatdik. Herkesin bünyesi farklı ama ben çok etkisini gördüm.
Ya geçmiş olsun peki boğaz enfeksiyonunda da etkili olurmu acaba birde cocugum çok terliyor babası da öyle sadece kafası terliyor ama bu yüzden sık hasta olduğunu düşünüyorum

Ya geçmiş olsun peki boğaz enfeksiyonunda da etkili olurmu acaba birde cocugum çok terliyor babası da öyle sadece kafası terliyor ama bu yüzden sık hasta olduğunu düşünüyorum
Zaten araştırın sizde boğaz enfeksiyonu için kullanılıyor bu yağ. Ben çok faydasını gördüm. Amaliyat olmadan atlatr insaAllah

Ben kullanıyorum basta bende cok mesafeli idim ama gerçeğini bulursanız hic düşünmeyin derim burnu akıyor hemen bi kasik veriyorum kesiyor atesi çıkacağını anlıyorum hemen veriyorum önlüyor kendim gecen ay 20lik dis cdktirdim antibiyotik kullanmama rağmen yüzüm şişti ve 3.gjn cok ciddi bir ağrı başladı ilaca ragmen geçmeyen udi hindi ictim abartmıyorum ağrıyı kesti ma orijinalini bulmaya çalışın

Ben kullanıyorum basta bende cok mesafeli idim ama gerçeğini bulursanız hic düşünmeyin derim burnu akıyor hemen bi kasik veriyorum kesiyor atesi çıkacağını anlıyorum hemen veriyorum önlüyor kendim gecen ay 20lik dis cdktirdim antibiyotik kullanmama rağmen yüzüm şişti ve 3.gjn cok ciddi bir ağrı başladı ilaca ragmen geçmeyen udi hindi ictim abartmıyorum ağrıyı kesti ma orijinalini bulmaya çalışın
A ağrı kesici özelliği oludugunu bilmiyordum peki orjinalini nasıl anlarimkibenim yeğenimin bi tanıdığı var kadın kendi yapıyormuş acaba guvenebilirmiyim.ona

Bebeğinizin bagdemcigini aldırmak son şansınız olsun ben aldırdım hep pişmanlık duyduğum birşey şişmese bile kızarıklık şeklinde yine de hasta oluyorum yağ hakkında bilgim yok başka doktora goturebilirsiniz

Hakiki zeytin yağına udi hindi kökü toz yapılıp koyuluyor bir müddet bekletilyor. O teyzede böyle yapıyorsa doğrudur 😍
Bilmiyorum ki nasıl yaptığını ama deneyelim bakalım sipariş ettim artık inşallah ise yarar çünkü gercekten çok çektik biz bu boğaz enfeksiyonundan havale geçirmesinden çok korkuyordum o nasil bir ateş anlatamam 41 dereclere cikiyordu pedifen bile düşürmüyordu artik

A ağrı kesici özelliği oludugunu bilmiyordum peki orjinalini nasıl anlarimkibenim yeğenimin bi tanıdığı var kadın kendi yapıyormuş acaba guvenebilirmiyim.ona
udi hindi bir ağaç, bu ağacın belirli yerlerinden tozları alınıyor. Udi hindi yağı, bu tozun 15-21 gün zeytinyağında bekletilmesiyle üretiliyor. Yağını tüketmek daha kolay, tozunun tadı o kadar kötü ki. Şifa mı şifa. Benim de kafama takılmıştı ve şu linkte anlatmıştım, okuyun isterseniz, emzirme bittikten sonra çocuğumda kullanmayı düşünüyorum

Bilmiyorum ki nasıl yaptığını ama deneyelim bakalım sipariş ettim artık inşallah ise yarar çünkü gercekten çok çektik biz bu boğaz enfeksiyonundan havale geçirmesinden çok korkuyordum o nasil bir ateş anlatamam 41 dereclere cikiyordu pedifen bile düşürmüyordu artik
Kıyamam yavrucuga ya. İnsaAllah geçirir tez vakitde sizde faydasını görürsünüz. Hadislerde var bu hususta Allah'ın izniyle iyi olacak.❤️

udi hindi bir ağaç, bu ağacın belirli yerlerinden tozları alınıyor. Udi hindi yağı, bu tozun 15-21 gün zeytinyağında bekletilmesiyle üretiliyor. Yağını tüketmek daha kolay, tozunun tadı o kadar kötü ki. Şifa mı şifa. Benim de kafama takılmıştı ve şu linkte anlatmıştım, okuyun isterseniz, emzirme bittikten sonra çocuğumda kullanmayı düşünüyorum
Hım anladım teşekkür ederim😊

Bebeğinizin bagdemcigini aldırmak son şansınız olsun ben aldırdım hep pişmanlık duyduğum birşey şişmese bile kızarıklık şeklinde yine de hasta oluyorum yağ hakkında bilgim yok başka doktora goturebilirsiniz
Ya öyle mi hala hasta oluyorsunuz demek sipariş ettim valla kullanıcam artık sizde bi deneyin bence belki iyi gelir

X