- Konu Sahibi pinkpinkbaby
-
Ayyy canim benim tesekkurler hepimizin insallahMrb CNm hayırlı satışların olsun
Duruyor canimUgg duruyorsa almak isterim
Temiz canim merak etme kiz kac yadindaOk CNN temiz degilmi urun kesin aliciyim
Resmini kopyaladim istediğim 28in ayrica ayrildi dediklerinin sonucu nedirSatilmadi.28 no diye iki tane yazmissim numaralara iyi bak cnm 3.sayfa sonunda eklediklerim oldu
12-14-16-19-20-24-30-38 ve ugg bot satildi geri kalanlar ve son sayfada 3-4yas eklediklerim duruyorResmini kopyaladim istediğim 28in ayrica ayrildi dediklerinin sonucu nedir
7 _11 _28 (resmini kopyaladigim takim) _34_35 kac olur ve don sayfadaki altlar kac cm fiyat nedir12-14-16-19-20-24-30-38 ve ugg bot satildi geri kalanlar ve son sayfada 3-4yas eklediklerim duruyor
Olur tabii kiz 89cm boyunda 92 98. Vm de uyar bize ust alt kislik be varsa bakabilirim ayakkabi botta da 21 22 ariyoruzCnm yarin donsem sana hepsinin olculerini veririm cocuk durmuyorda bir uyutamadim
Canim merhaba anca vakit buldum kisura bakma secmis oldugun urunler 29 tl yapiyor 25 olur.en son yuklediklerime baktim 4 yas 108 cm falan botta var ama anneme gondermistim 1-2gune gelirOlur tabii kiz 89cm boyunda 92 98. Vm de uyar bize ust alt kislik be varsa bakabilirim ayakkabi botta da 21 22 ariyoruz
Bunlar tamam bot da gelsin oyle alalim tekrar tekrar kargo odemeyeyim bot kac tl bu aradaCanim merhaba anca vakit buldum kisura bakma secmis oldugun urunler 29 tl yapiyor 25 olur.en son yuklediklerime baktim 4 yas 108 cm falan botta var ama anneme gondermistim 1-2gune gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?