Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğim için keçeden süsler hazırlamak istiyorum en ucuz nereden alınır hanımlar
hangi ildesiniz, internetten mi alacaksınız.
bende kece yapıcam bakıyorum. size bilgi verebilirim belki. ben netten alıcam. mecbueren.
bakmadım cnm. ama ben evdeyim yatar vaziyette. mutlaka bakıcam bu ara. sana haber ederim.Evet canım sen bulabildin mi ucuz bi site
bakmadım cnm. ama ben evdeyim yatar vaziyette. mutlaka bakıcam bu ara. sana haber ederim.
fiyatı yazmıyor, telefon ile mi sordun sen.ben pendikteyim. olmazsa kargo ile yollarlar belki. yatmasam bi koşu alırdı ben.
ben pendikteyim. olmazsa kargo ile yollarlar belki. yatmasam bi koşu alırdı ben.
fiyatı yazmıyor, telefon ile mi sordun sen.
tamam. sen nasıl bi süs yapmayı planladın. ben ilk kez yapıcam inş.Evet canım ben muhakkak alıcım sana haber veririrm tmm
tamam. sen nasıl bi süs yapmayı planladın. ben ilk kez yapıcam inş.
resim eklemeyi bilmiyorum. önce hiç denemedim ama tarif edeyim.Bende bu şekilde ismini ve hoşgeldin yazısı yazıcım canım sen ne yapıcaksın
resim eklemeyi bilmiyorum. önce hiç denemedim ama tarif edeyim.
hani bebek arabası figürü yapıyorlar ya. bir dairenin 1/4 ini çıkarıp sonra iki tekerlek görünümlü daireyi yapıştırıp sonra tam ortasını fiyongluyorlar. bebek arabası görünümü oluşuyor. bende onun arkasına magnet yapıştırmayı planlıyorum.
adına hala çekiştiğimiz için eşimle karar veremedik :)
(kızımın isteği bayraklı yuz)
evet ta kendisi. acemi olduğum için dişime göre geldi :)Bunu diyorsun bende düşünebilirim güzel
evet ta kendisi. acemi olduğum için dişime göre geldi :)