Gebeliğe Hazırlık Ucuz testler pozitif erken gebelik testi negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

TheCapricorn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
327
713
103
31
Hayırlı bayramlar arkadaşlar . Aylardır bu anı bekliyorum . Günlerdir ayak tabanlarım yanıyor kasık bacak aprım var test yaptım . Önce ucuz olanı yaptım normalde idrarı ceker beyAz kısım kızarır sonra çizgiler belirir ama bende 10-15 saniye c çizgisi bike çıkmadı bembeyaz bekledi . Sonra yavaşça c çıktı sonra t çok sevindim hemen erken gebelik testi aldım ama o negatif . Çok sevinmiştim test mi bozuk ? Ama bebek yoksa neden t çıksın anlam veremedim kafamda deli sorular 😔

Eklentiler

• 7A4FDC55-55EB-4B09-984D-9272ACD09D41.jpeg
    7A4FDC55-55EB-4B09-984D-9272ACD09D41.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 2.261
Hayırlı bayramlar arkadaşlar . Aylardır bu anı bekliyorum . Günlerdir ayak tabanlarım yanıyor kasık bacak aprım var test yaptım . Önce ucuz olanı yaptım normalde idrarı ceker beyAz kısım kızarır sonra çizgiler belirir ama bende 10-15 saniye c çizgisi bike çıkmadı bembeyaz bekledi . Sonra yavaşça c çıktı sonra t çok sevindim hemen erken gebelik testi aldım ama o negatif . Çok sevinmiştim test mi bozuk ? Ama bebek yoksa neden t çıksın anlam veremedim kafamda deli sorular 😔
Benim gözler gitmiş olabilir arkadasim ama prediktor de cizgi görüyorum ama çok hafif

Ucuz test pozitif demissiniz ama pozitif değil. O bir çizgi değil fazla idrar gelmiş dağılmış. Ama umarım birkaç gün sonra yapacağınız bir testte net pozitif görürsünüz belki hamilesinizdir de daha degeriniz yeterince yukselmemistir

Back