Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bakayım bı oraya teşekkürlerMuğla,bodrum,çeşme,Alaçatı gibi yerlerde ucuz tatil çok zor canım ya.
Biz Bodrum'a gittik 4 gün için.pansiyonda kaldık.yeme,içme,gezme derken bile çok açıldık.otel fiyatlarına hiç girmiyorum.gercekten pahalı.
Son tatillerimizi Erdek de geçiyoruz.yari yarıya ucuz.ve kaliteli vakit geçiriyoruz.
Bu arada erdemte siz ne kadara tatil yaptınız ve herşey dahilmi rica etsem otel adiniBende bakayım bı oraya teşekkürler
Erdek'te deniz salyası tehlikesi yok mu?Denize girilebilirni?Muğla,bodrum,çeşme,Alaçatı gibi yerlerde ucuz tatil çok zor canım ya.
Biz Bodrum'a gittik 4 gün için.pansiyonda kaldık.yeme,içme,gezme derken bile çok açıldık.otel fiyatlarına hiç girmiyorum.gercekten pahalı.
Son tatillerimizi Erdek de geçiyoruz.yari yarıya ucuz.ve kaliteli vakit geçiriyoruz.
Bu sene daha gitmedik bilemiyorum ama oradaki tanıdıklarım burada yok demişlerdi.Erdek'te deniz salyası tehlikesi yok mu?Denize girilebilirni?
Galiba Erdegi bana sordunuz.Bu arada erdemte siz ne kadara tatil yaptınız ve herşey dahilmi rica etsem otel adini
Ne kadar uygunmus fiyatlar,Erdege gidesim geldi .Galiba Erdegi bana sordunuz.
Biz erdekde otelde kalmıyoruz.
4 senedir tanıdığımız daire kiralayan abla var onun evinde kalıyoruz.gunlugu 100 lira ama yabancılara 150 liraya kiraliyorlar
Sahil alt sokakta zaten ama şezlong kiralarsak günlüğü 20-30 lira.
Yeme içme de sahilde çok var fiyatlar çok uygun.gunluk 100 lira kahvaltı ve yemek işini hallediyorduk.
Evde sadece çay ve kahve yapıyorduk biz ben dinlenmek istediğim için.
Yani 3-4 kişi günlük 250 liraya çok güzel vakit geçiriyor.
Bir kez pansiyon sordum 2 kişi 1 çocuk geceliği 250 lira dediler geçen sene.
Oteller pahalı ama evler uygun.yemek de uygun.Ne kadar uygunmus fiyatlar,Erdege gidesim geldi .