Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları üçüz kızlarımın odası.......

cok sagolun kızlar ıns rabbım saglık versın de buyutelım ...gercekten üç tane zor ama cok guzel ..
canlarım ınş saglık ols rabbım daha guzellerını nasıp etsın ısteyene ..huzur ve afıyet versın ............cok tesekkur ederım guzel temennılerınız ıçın........

ayy maşallah kızlarına ya kara kızlar yerim onları ben. yeni hallerini de merak ettim

odaları da çok güzel allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin

iştee biz..........reyhan ela...............elvan dila.............eyşan seda.........

ben elvan dila sımdıkı halımmm büyüdümm azcık

ben eyşan seda.........bende büyüdüm

ve reyhan ela..............
hepınızı çok optuk umarım begendınız.........

darısı bbek bekleyenlereeeeeeee ınşşşş

çok hoş ya...çok güzel ve huzurlu bebekler.anne değilim.hatta evlide değilim.üçüz denilince böyle bir amanının dedim.kolay gelsin.yalnız iyi başarıyorsunuz genede demek ki gayet mutlu duruyorlar.
darısı hayırlısıyla başıma.

"kırk yaşımın çiçekleri" ne denir ki...

mutlu huzurlu odalarında sağlıkla büyüsünler ......melekler üçünü de korusun

ayay yazdığım sayfada alıntı cvpta fotolarını gördüm başka varmı allah nazarlardan saklasın sizede kolay gelsin

saglolun arkadaslar darısı ısteyenlere ıns.............dudullu modokodan almıstım .........herseyıyle perde ortuler dahıl bes kusur tutmustu cok ıyı yanı uç besık

canım bes bın lıra kusur du..........pesın vermıstım....modokada super seyler var mutlaka gorun orayı adını sımdı hatırlamıyorum yerın ama ıstıkbalın caddesuındeydı sanırım.....cok rahatlar hala kullanıyorum sanırım ılkokula kadar yatarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…