Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları üçüz kızlarımın odası.......

Allahımmm nekadar guzerllllllllll
maşallah subhanallah... bızde 3 kız kardesız ama ucuz degılız:D
evınızden hep şen kahkahalar yukselsın cok eglencelı renklı bı hayat sıız beklıyo..bırının arkadası gelecek dıgerınınkı gıdecek annelerını buugn ne gıysem dıye delı edecekeler.. hepsının aşk acıalrı ergenlşık cagları öss streslerı ayrı ayrı olacak çok guzel bı duygu Allah banada nasip etsın ıns.hayırlı evlat olsunlar ıns..
mutlulukalar...

Çok beğendim odanızı Rabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsin içinde.
Yerdeki halıyı merak ettim hazır mı yoksa kirpi ipten örme mi

cok sagolun kızlar gercekten zor ama yınede guzel saglık ols ınş rabbım ısteyenlerede nasıp etsın ........tekrar yazayım buraya ozelden de yazdım umranıye dudullu modokadan aldım harıka seyler var orda ...mobılya almadan mutlaka oraya gıdın aklınız durur ya secemek bıle zor ama bu aldıklarım cok kullanıslı cok memnunum ....guzel temennılerınız ıçınde cok sagolıun

canım ben yeni gördüm maşallah ne güzel olmuş odanız genç kız odası :9: biraz büyüsünler talan etsinler bu odayı bıcırıklar

dscf0339x.jpg

iştee biz..........reyhan ela...............elvan dila.............eyşan seda.........

oyyyyy maşallahhh:nazar: ne tatlılar yerim ben onları ya. Allah kolaylık versin 3 tane birden braz uğraştırcaklar seni ama çok güsel bir duygu olsa gerek 3ü birden bi arada birdaha uğraşmayacaksn ne güsel.Allah sağlıkla mutlulukla odalarını kullanmayı nasip etsin çok sade ve şık olmuş gerçekten. Bnde uzun bi zaman sakladıktan sonra dün kızımz olacağnı öğrendim ve oda için fikir edineyim die bir bakayım dedim. Eğer özel olmassa mobilya takımını nerden aldığını ve fiyatını öğrenebilrmiyim? Fazla msg sayım olmadıı için özel msg atamadım k.bakma lütfen.

anelsa sago canım senınkı hayırlı ols ınş saglıkla gelsın .....dudullu modokadan aldım harıka seyler var orda cok memnunum takımımdan cok rahat ıcı kocaman rahatlıkla yedı yaslarına kadar yatabılırler kısmetse.......yolun duserse ugra gez ...ben uç yatak uç kapalı dolap sıfıonyer perde lamba oyuncak sandıgı hepsı bes kusur verdım ......yataklar yatak ortuleı dahıl

ahhhh yavruşlarr ya ben bunlara kurban olurumm.. allahım size bağıslasın bu minicikleri... odaları da çokk güzel çookk beğendim.. sizde zevkli hatunsunuz :70::70::70::70::70::70:

harika olmuş, ben de beyaz aldım mobilyaları, ileri yaşlarda da istediğiniz tekstil malzemesi ve eşya ile kombin edebilirsiniz :34:

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin..

Süper süper süper bayıldım yaaa maaşallah :nazar::nazar::nazar:
Ben ikiz bebekleri çok severim, birde bunlar üç tane yaaa
Allah en güzel yazıları yazsın inşallah, analı babalı mutlulukla büyüsünler
Yatakları da çok havalı

üçüz annesi olmak çok zor olmalı allah sabrını versin ama nede güzel bi zorluk cennetin anahtarı olan 3 kız çocuk hele bide hak yolunda yetiştirirsen ne mutlu .. daima hayırla dolu olsun haneniz...
:69:

odalarıda kızlarda çok güzel maşallah...yataklarına bayıldım..keşke imkanım olsaydı da doğacak ikizlerime bende oda hazırlayabilseydim ama kirada ve o evde enfazla 2 yıl kalacakken yapamayacağız

Back