Üçüncü Kez Kayıp

hayaller3434

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
448
708
23
Kızlar merhaba benim ilk bebeğim kürtajla alındı. ikinci kez hamile kaldığımda stresli bir dönem yaşıyordum hamile olduğumdan da haberim yoktu ve o ara aşırı şekilde hasta oldum 40 derece ateş ve grip vardı arada sancılarım vardı, bilmediğim için önemsemedim. Zaten öğrendikten birkaç gün sonra düşük oldu. Doktora gittiğimde de hiçbir parça kalmadığını öğrendim.
Şimdi yeniden hamileyim ancak çok kötü bir dönemdeyim ve eşim beni terk etti. Arada yine aynı sancıları yaşıyorum. Dün gece çok ağladım üzüldüm kasıklarımda çok sancı oldu ağrı kesici içtim sabah uyandığımda bir iki damla kan vardı. Açıkçası babası olmasa bile doğurmak istiyorum. Virüs nedeniyle doktora gitmek istemedim ama içime doğan o ki sanırım bu bebeğim de düşecek. Neden böyle ard arda düşük oluyor bunları yaşayan var mı aranızda. Sırf strese bağlamak istemiyorum o zaman kendimi suçlu gibi hissediyorum (

Yöneticiler kusura bakmasın özel bir soru olduğundan sırf bu konu için ayrı hesap açmak zorunda kaldım, umarım hesabımı kapatmazsınız.

Hem bebeği istiyorsunuz hem ağrı kesici içiyorsunuz hem stres yapıyorsunuz.Bence hemen bi doktora gidin progestan falan verir

virusten korkup doktora gtmemeniz belkide onlenebilecek birseyi onlemiyor olmaniza sebep olablr. onleminizi alablrsnz ona gore doktora gideblrsnz. bole bsey ihmale gelrmi hic. allah korusun kendi canina bile bsey olablr

Doktorlar ağrı kesici olarak çok ağrı olursa minoset i veriyor ama siz doktora gitmeden herhangi bir ağrı kesici mi içtiniz? Kanamanız olduysa mutlaka bir doktora görünün tabi ki stres her şeyin düşmanı. Bebeğiniz için kendinizi çok yıpratmayın

Virusten dolayi dra gitmemeniz dogru degil
Hamilesiniz elbette pek cok kez gideceksiniz bugun gitmezseniz belki uzucu bir sey icin gideceksiniz Allah korusun

Maskenizi eldiveninizi kolonyanizi alin elinizi yuzunuze gozunuze surmeyin

AAciln dra gidin lutfen

ben parol içtim. bugün doktora gittim bir sorun yok dediler ama güvenemediğim için başka dr a gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…