Üçüncü havalimanının adı belli oldu

bu 12 senedir yaptığı şeyleri niye sadece sizler görebiliyosunuz acaba..

ya şunun farkına varın.. kime sırf düşmanlık olsun diye birine karşı çıkmaz.. adam gözle görülür bişiler yapsa hakkaten 12 senede bu ülkeyi bi adım öteye taşısa hangi görüşte olursak olalım helal olsun adam şunları yaptı deriz..

ama öyle bişi yoggghhh

bazen cidden sorunun bizde olduğunu düşünüyorumm
her gün sinema tiyatrodayız çocuklarımız yaz okullarında..evde 3 çocuğa bakacak eleman çalıştırıyoruz..yeni yapılacak havalimanınıda kullanıcaz inşallah miami de otelde rezervasyon yaptırdık

marmaray var bi uçtan diğer uca taşıyo

önceden hastanelerde 5 saat sıra bekliyoduk şimdi 3 saat beklyoruz
başbakanımız pardon cumhurbaşkanımız sağolsun çok çılgınca şeyler yapıyor
öyle valla bide özel hastaneler para almıyo eczaneye ilaç almaya gidiyosun muayne ücreti diye borcun çıkıyo ama hastaneler para almıyo

öyle valla bide özel hastaneler para almıyo eczaneye ilaç almaya gidiyosun muayne ücreti diye borcun çıkıyo ama hastaneler para almıyo

kırmızı kağıt yeşil kağıt olayı var bidee
acıdan kıvranıyorum yeşil kagıt veriyo aciliyeti yok muayene ücreti ödemesi gerekiyor diye
ölüm döşeğine gelmek gerekiyor heralde o kırmızı kagıdı alıp muayene ücreti ödememek için

haa bide duble yolları unutmamak lazım
bu sayede yollar gidişime hastaaa benzin param da gökten zembille iniyor daha ne olsuun

benzini geçtim
metrobüs ve tramvayı kullanıp bi yere gitmek istesem 14 lira ee bunun aylık hesabı hergün işe gidip gelen insanlar var
ama problem yok

mesele tayyip, ekmeleddin, hayrettin, hüsamettin falan değil bunu kaç defa açıklamak zorundayız ki..
mesele gerçekler..
ve gerçeklere gözünü kapamış kör körüne adamı savunanlar..
ekmeleddin de başa geçip aynısını yapsaydı ona da bu laflar edilirdi..
tayyiple alıp veremediğimiz yok, yönetimini begenmiyoruz.

doğru söyledin biz sanki ekmeleddinin lafını ettik şu anda basit cümlelerle basit savunma mekanizmaları bu kadar oluyor

ara yorum yapıcam

almanya kim biz kim almanya totosuyla güler ha bununla almanyayı kötü etkilicekmişiz falan adamlar sanayi devi yav

bir de ek misal chpli olsam havaalanının adı "kılıçdaroğlu" olsa ee napalım derim
mhpli olsam adı "bahçeli" olsa ee iyi napalım derim
bir de bize partizan diyolar ya ee napalım erdoğan olduysa neyine sevindiniz bu kadar yani

ARKADAŞLAR biri bana söylermi Tayyip Erdoğan gelmeseydi 2002 yılında
yerine kim gelirdi ve şu an durum ne olurdu?

varlığından memnun olmayanlar açıklayabilirlermi?,,bu soruyu geçenlerde başka topikte sordum bi kişi bile cevap vermedi!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…