- 20 Ağustos 2016
- 192
- 119
Yuvarlak mi kas altı mi dual mi hangi yöntem oldunuz dokun varmiydiSizi izliyorum zaten fotoğraf yukleyemedim olmuyor bana 325 natrella takildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuvarlak mi kas altı mi dual mi hangi yöntem oldunuz dokun varmiydiSizi izliyorum zaten fotoğraf yukleyemedim olmuyor bana 325 natrella takildi
Yuvarlak mi kas altı mi dual mi hangi yöntem oldunuz dokun varmiydi[/Q
Ben çok araştırdım sarkik göğüste asla kas üstü damla gibi yöntemler uygun değil sarkitirmis. Dual yada kas altı ve yuvarlak olmaliymis. Bence kas üstü diye sarkma olmusturYuvarlak kas ustu dokum vardi eşit degiller buyuk biri küçük zaten simetri vardı yine aynilar birde benim ikinci ameliyatim
Ben kocaelide olucam oraya yakınım çünkü bayan tercih ettim. Çalıştığım için yakın biyer olmasi daha iyi kontroller acisindan işten izin alıp uzak biyer zor olur benim için. Zaten olunca 2 hafta yillik izinden kullancam sanırım iyileşirim o sürede .. verdiğin bilgiler için tskederim cnm saolSiz nerde olacaksiniz
Anladım birşey değilBen kocaelide olucam oraya yakınım çünkü bayan tercih ettim. Çalıştığım için yakın biyer olmasi daha iyi kontroller acisindan işten izin alıp uzak biyer zor olur benim için. Zaten olunca 2 hafta yillik izinden kullancam sanırım iyileşirim o sürede .. verdiğin bilgiler için tskederim cnm saol
Tskler mutlaka bakicam saol cnmBen aynı doktora ameliyat oldum 225 cc high profile kas alti ama ciddi sarkik lik vardı 2 çocuk sonrası pert oldu goguslerim diyebilirim.bu süreçte 3dindigim tecrübe doktorunuzun önceki toparlama fotoğraflarına ve bu işlemi ne kadar sık yaptığına mutlaka bakın size en iyi yaptığı fotoğrafları gösterecektir bunların çok olması size drla ilgili ipucu verecektir
Selam sende demi bu şekilde sorun oldu nerden biliyorsun. Bendede anlattığın gibi bir sorun var. Dikleştirme ve potez yapıldı. Sol daha büyük ve sarkıktı. Şu an 21 gün oldu. Ama fark baya var. Doktor 3 ay geçsin diyor. Büyük ihtimal toparlama yapacak.Can'ım çok geçmiş olsun. Dikleştirme ameliyatlarının iyileşme dönemi daha uzun sürüyor. İlk günlerki o asimetrik görüntü Zaman'la kayboluyor