üçüncü ameliyat olan varmi

9791mlk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2016
22
0
45
Bu benim ikinci ameliyatim ilki bir faciaydi ileri derecede sarkiklik ve asimetri verdi ilk doktorum birine 350digerine 375 protez takti dikleştirme yapmadan sonuç çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum hem cok buyuk hemde yamuk yumuk birşey olmuştu oncekinden daha kotuydu uç ay onlarla yasadim ne umutlarla onbeş gün önce ikinci ameliyatimi oldum ya benim yüzüm hic gulmeyecek galiba bu doktorumda dikleştirme yanlara lipo 325 natrelle silikon koydu diğerine gore iyi ama yine sağ sola gore daha büyük ve meme baskari bi tuhaf biri daha aşağıda ve şekilleri farklı duruyor biri huni gibi gergin diğeri daha büyük ya çok mutsuzum napayim bilemiyorum sonuçta ikinci ameliyatim ucuncugumu olayim ne talihsizim herkes ilk ameliytinda istediği memeye kavuşuyor benim su yasadiklarima bir bakin arkadaşlar bana bir akil verin lütfen

Bu benim ikinci ameliyatim ilki bir faciaydi ileri derecede sarkiklik ve asimetri verdi ilk doktorum birine 350digerine 375 protez takti dikleştirme yapmadan sonuç çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum hem cok buyuk hemde yamuk yumuk birşey olmuştu oncekinden daha kotuydu uç ay onlarla yasadim ne umutlarla onbeş gün önce ikinci ameliyatimi oldum ya benim yüzüm hic gulmeyecek galiba bu doktorumda dikleştirme yanlara lipo 325 natrelle silikon koydu diğerine gore iyi ama yine sağ sola gore daha büyük ve meme baskari bi tuhaf biri daha aşağıda ve şekilleri farklı duruyor biri huni gibi gergin diğeri daha büyük ya çok mutsuzum napayim bilemiyorum sonuçta ikinci ameliyatim ucuncugumu olayim ne talihsizim herkes ilk ameliytinda istediği memeye kavuşuyor benim su yasadiklarima bir bakin arkadaşlar bana bir akil verin lütfen
Hangi doktora ameliyat oldun canım

ayyy çok geçmiş olsun.ay çok üzüldüm.ben de bugün ankarada haftaya muayene gideceğim kızlar yardım edin hangi devlet hastanesine gideyim hangi doktoru önerirsiniz diye soracaktım.bunları duyunca hem çok üzülüyorum hem çok korkuyorum.Allahım yardımcınız olsuno_O

İlk ameliyat imi devlet hastanesinde ikincisini özelde oldum antalya da arastirmalarim oldu uç doktora muayene oldum karar vermek zor oldu ama iste olduk bir kere

Fotogram yuklenmiyor becerebilirsem bakin istiyorum arkadaşlar benim durumumda olanlar varsa yazin lütfen bir akil verin ne yapayım üçüncü ameliyat karari çok zor hem maddi hem manevi olarak gücüm kalmadı ama Çok iyi bir doktor bulursam olucam sanki

Büyüklük farkı çok ben çok değişecegini sanmıyorum zaten beklemekten başka carede yok uç ayda iki ameliyat oldum

Can'ım çok geçmiş olsun. Dikleştirme ameliyatlarının iyileşme dönemi daha uzun sürüyor. İlk günlerki o asimetrik görüntü Zaman'la kayboluyor :KK66:

İnşaallah ama çok fark var benimkinde yinede bi umud belki de dediginiz gibi olur
Bende iki kez ameliyat oldum.ilkinde sadece protez koyuldu.ikincide protez arti diklestirme.benim de ilk zamanlar sekli cok garipti.meme başları farkli yerlerdeydi.asimetri vardi.tam seklinin oturması 7 ayı buldu.acele etmeyin.suan cok fazla ödem vardir.bol su icin.ödem attirici bitkisel caylar icebilirsiniz.doktorunuz önerdiysr bol bol masaj yapin

Yalniz ben yaşıyorum sandim bu durumu kimse yazmayinca ya inşaallah dediginiz gibi olur sizin fotonuz var mi gormem mumkunmu önceki ve sonraki halini bende isterseniz albüm yaparım

Yalniz ben yaşıyorum sandim bu durumu kimse yazmayinca ya inşaallah dediginiz gibi olur sizin fotonuz var mi gormem mumkunmu önceki ve sonraki halini bende isterseniz albüm yaparım
Album yapin bence.daha cok foto gorme şansınız olur

Kızlar ben D3 2. Ameliyatımi oldum ılkinde diklestirme ve protez olmuştu fakat 2 ay sonra yine sarktilar 2. Ameliyatı mi olalı 5 gün oldu feci bir görüntü dikişler falan ama sonradan düzeliyor tek sarkmasın yeter 3.ameliyati düşünmek bile istemiyorum

Geçmiş olsun siz nerde oldunuz ameliyati demek ki sarkma olabiliyor neler yaşıyoruz ya bende ucuncugu düşünüyorum

Kızlar ben D3 2. Ameliyatımi oldum ılkinde diklestirme ve protez olmuştu fakat 2 ay sonra yine sarktilar 2. Ameliyatı mi olalı 5 gün oldu feci bir görüntü dikişler falan ama sonradan düzeliyor tek sarkmasın yeter 3.ameliyati düşünmek bile istemiyorum
Bende dik protez olucam size kaç cc takildi hangi yöntemle beni izlermisin foton varmi cnm gorebilirmiyim

X