• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üçümüzün evi

şirin ve güzel yüzlü arkadaşım evinde çok güzelmiş allah hiç bir zaman evinin ve evliliğinin huzurunu bozmasın inşallah güzelim
seni tanımak çok güzeldi bak yüz yüze daha görüşemedik ama evini bile görmüş oldum
evinizden mutluk huzur sevgi saygı eksik olmasın canım benim fotolardan antreyi göremedim bu arada ama arkadaşlar halı demiş bencede antrede bence çok çanlı renkli halı olması gerekli diyorum benim de sütlü kahve halı lar ama en kısa zamanda canlı renk istiyorum portakal rengi fıstık yeşili gibi nedeni ise kapı açılır açılmaz ilk antre görülüyor bence canlı renk olsa insanda bi ferahlık oluyor ben kendimce öle düşünüyorum ama resimi de görmediğim için bişi diyemiyorum belkide canlı renktir
seni koçaman öpüyorum şeker.........

evler, içinde yaşayan insanları yansıtırmış senin evinde senin gibi temiz,şirin.düzenli.güzel..benim güzel arkadaşım tanrı mutluluğunuzu hiç bozmasın.anterye gelince ben bizzat gelip hallederim :)) sen takma onu kafana bebeeğem yerim seni ben o tatlı yanaklarını mıncırırım.:):1hug:

çok güzel ve çok sıcak bi evin var gerçekten. Allah ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın.

koridora ayak altına birşeyler koyma derim ben göz hizasında asacağın uzunlamasına tablolar gayet hoş durur bir de halını renkelndirmek iyi bir çözüm gibi eviniz gayet hoş ağız tadıyla oturun

14122005005eq0.jpg

oğluşum odasında :)

Back
X