Uçuk :( zovitax veya terramycin fayda eder mi?

Cestlaviee

Sabırda yorulur
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
1.338
2.103
İyi akşamlar arkadaşlar;

Dert değil affınıza sığınıyorum fakat bu sabah üst dudağımda bir uçuk belirdi neyse işe gittim öğlen eczaneye gider krem alırım dedim. Öğlen oldu aynaya bi baktım alt dudağımda da patlamış gittim zovitax aldım sürdüm falan akşam üzeri dudağımın yanında da çıkmış. Başına gelen var mı ya birden 3 yerde böyle? Dudağımın yanındaki yanağıma doğru dağılmaya başladı.

Çözüm önerisi olan? Herkese teşekkürler şimdiden.

Geçmiş olsun. Bana Terramycin krem fayda ederdi. Bir de sarımsağı kesip sulu kısmını uçağa sürerdim o da kuruturdu hemen. Tabi siz de nasıl etki eder bilemiyorum ama gözlerimde çıkan arpaciklari da sarımsak kuruturdu.

Geçmiş olsun. Bana Terramycin krem fayda ederdi. Bir de sarımsağı kesip sulu kısmını uçağa sürerdim o da kuruturdu hemen. Tabi siz de nasıl etki eder bilemiyorum ama gözlerimde çıkan arpaciklari da sarımsak kuruturdu.

Sarımsak denedim şimdi anında sulandırdı şuan daha kabardı :KK43: teşekkürler yarında o kremi alayım aşırı yayıldı inanılmaz mutsuzum ağrısı acısı cabası

Yakin zamanda ucuk olan biriyle temasiniz olduysa ya da bardak catal kasik falan kullandiysaniz ondan geçebilir

Uçuk bir virüs kaynaklı ortaya çıkar.
Bu sebepten tedavi edilmesi gerekir, bir doktora gösterseniz antbiyotikli krem verebilir.

Birkaç gün önce bende de çıktı doğal hiçbir yöntem işe yaramadı.Kocaman bir şey oldu,yarası hala duruyor iyileşmesini bekliyorum. Vectavir krem baya etkili. Geçmiş olsun.

Birkaç gün önce bende de çıktı doğal hiçbir yöntem işe yaramadı.Kocaman bir şey oldu,yarası hala duruyor iyileşmesini bekliyorum. Vectavir krem baya etkili. Geçmiş olsun.

Zovirax almıştım bugün yarın da vectavir alayım madem :KK43: tam da zamanıydı...

Uçuk virüs.
Oraya dokunup gözünüze falan dokunmayın gözünüze de bulaşır.
Uçuk hiç ellenmemesi gereken bir yara
Uçuk merhemi sürün ve bundan sonra için çıkmaya başlarken tahta bir kaşığı ocakta ısıtıp (dayanacaginiz ölçüde tabi) ucuk olan bolgeye dokundurun çekin bir kaç kez.
Mantık virüs un belli sıcaklıkta yaşamaması.
Ben yapıyorum ise yarıyor.
Bu arada kimse ile ruj paylaşmayın artık
Küçük bebek opmeyin

Ucuk olan yerlere dokunmamaya calisin.bir arkadasim surekli ucuk cikariyor oradan biliyorum.dokundukca vucudun baska yerlerine de bulasiyor.
Ve bir kere ucuk virusu geldiginde gitmiyor o, bundan sonra da sizde belli araliklarla ucuk cikar.Arkadasim hava her sogudungunda hemen ucuk olurdu.
Onunla ayni evde kalan ev arkadasinda hic ucuk cikmazken onda da oluyor artik.
Opmeyle,ortak esyayla bulasiveriyor.

X