• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üçü bir arada (hormon kist ve yara)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hasret15
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hasret15

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza acıkcası bu konuyuda hangi bölüme yazacagımı bilemedim... ben hamilemiyim süpesiyle dr ye gittim mercimek büyüklüğünde yara ve sag yumurtalıkta 2.5cm kist var dedi ben üzüldüm cünki kesin hamileyim gözüyle bakıyordum neyse sonra benden tahlil istedi ve hormon sonuclarım yüksek cıktı e2(estradiol)379 prolaktin 65.92 hap verdi dostinex içinde 2 tane var ve yarım atıyorum haftada 2 sefer ben biraz bunu internetten arastırdım prolaktin süt hormonuymus ve beyinde tümör bile olabiliyormus kısırlıktanda bahsediyo ben cok korktum ve su 1 haftam zehir oldu bana. zaten dr de bana eger hapla düşmezse mr isteriz beyinden dedi tek umudum 2 haftada bitecek hapım ve haplarla düşmesi adaetimde 1.5 ay olmasına ragmen gelmedi hala kistlerde zaten adetle atılırmıs kasıklarımda agrılar ve kramplar oluyor aranızda bu sorunla karşılasan varsa ltf benide bilgilendirsin...

cok gecmis olsun arkadasim. böyle haplari kullanmak zor gercekten. iyice arastirdin mi? cünkü bazen bir dr a gitmek yetmio. hele de böyle durumlarda iki tanesine danissaydin keske. insallah iyilesirsin.

tşk meyra daha baska dr a gitmedim haplar bitsin tahlil isteyecek tekrar ondan sonra düşünüyorum baska dr a gitmeyi dr um gercekten cok iyi ineceleye inceleye buldu benim eski dr um olsaydı kesin kist var deyip bir hap verirdi tamam tahlil bile istemezdi

arkadaslar bana bi cevap yazın hiç basına gelen yokmu beni bilgilendirin!!!!

cnm bende kullandım 2 adetlık ve 8 adetlık olmak uzere 2 kutu bıtırdım yanı 10 adet 5 hafta kullandım cnm uzulme hıc prolaktının dusmanı stres .. moralın ıyı olsun. rabbım dermansız dert vermesın... allahın ıznıyle ustesınden gelırsın ınsallah

Back
X