- Konu Sahibi istanbul82
-
evet bence de çok güzel şeyler yazmışsınız elinize sağlık yoksa insanlar daha fazla günaha girecek tanımadığı insanlara önyargılı davranarak ve de buna vesile olarakarkadaşlar nacizane bir önerim olacak..
ücretsiz verme olayı kaldırılsın..
Neden derseniz ne güven olayı tam oluşabiliyor burada maalesef..
Ne de emin olabiliyoruz karşımızdakinden..
Yazık belki de yok yere (yada var yere) zan altında kalıyoruz yada zan altında bırakıyoruz insanları..
Bunları yaşamaktansa, bunları yaşatıp üzülüp üzülmektense bence bu işin en temiz yolu bu..
ücretsiz olay tabii ki hayatımızda olsun ama burada olmasın..
Eğer ki ücretsiz vermek istiyorsanız illa ki mahallemizde yakınımızda vardır birileri
oturduğunuz apartmanı temizleyen kişiye dahi direkt vermek yerine bende şunlar var tanıdığın vs varsa verebilirim derseniz belki de kalbini kırmadan o kapıyı aralamış olabilirsiniz
dediğim gibi nacizane önerim budur..
Hepinize hayırlı günler diliyorum
Sen iyi niyetinle diyosunda canim aramizda kendini gostermeyw oyle fitne fesatlar vatkii heryeri karistiri oldular dikkat edin bakin sayfayi kapaticaklat bu yuzden
Arkadaslar ben yaparim geriside yaptigim kisiye duser
Bana allah kabul etsin
Ondan allah ragzi olsun
Allah askina yolda para verdiginiz dilencinin gbt sine mi bakiysunuz.
İyice abarttiniz olayi once dolandirici furyasi simdi yardim furyasi ya arkadaslar alisverislerimize bakalimm
Emirin annesinin intikami oldu site birbirine girdi yahuuu
Sen iyi niyetinle diyosunda canim aramizda kendini gostermeyw oyle fitne fesatlar vatkii heryeri karistiri oldular dikkat edin bakin sayfayi kapaticaklat bu yuzden
Arkadaslar ben yaparim geriside yaptigim kisiye duser
Bana allah kabul etsin
Ondan allah ragzi olsun
Allah askina yolda para verdiginiz dilencinin gbt sine mi bakiysunuz.
İyice abarttiniz olayi once dolandirici furyasi simdi yardim furyasi ya arkadaslar alisverislerimize bakalimm
Emirin annesinin intikami oldu site birbirine girdi yahuuu
Uzatmaya hiç gerek yok bence içinden geliyorsa yardımını yapacaksın.İçinden geliyorsa diyorum zaten konuşurken anlaşılıyor yalancımı dolancımı biraz dikkat o kadar.Çok uzadı yardım alanda verende suçlu oldu yahu
Ya canim soylede bisey var ben istemiyrum o bu istemiyor bir kac kisi istiyor ilan koydugunda giydirme ihtiyaci duyuluydr belki kardesi vardir belki yegeni bunlari ortaya dokmek istemiydur.
Bana abartiliyo gibi geliyo 2parca bez icin hesap ac kargo al sat falan kafam almiyo
İstiyo diye hic birsey almasin onun hakki yok demek te yanlis
Arkadaşlar nacizane bir önerim olacak..
ücretsiz verme olayı kaldırılsın..
Neden derseniz ne güven olayı tam oluşabiliyor burada maalesef..
Ne de emin olabiliyoruz karşımızdakinden..
Yazık belki de yok yere (yada var yere) zan altında kalıyoruz yada zan altında bırakıyoruz insanları..
Bunları yaşamaktansa, bunları yaşatıp üzülüp üzülmektense bence bu işin en temiz yolu bu..
ücretsiz olay tabii ki hayatımızda olsun ama burada olmasın..
eğer ki ücretsiz vermek istiyorsanız illa ki mahallemizde yakınımızda vardır birileri
Oturduğunuz apartmanı temizleyen kişiye dahi direkt vermek yerine bende şunlar var tanıdığın vs varsa verebilirim derseniz belki de kalbini kırmadan o kapıyı aralamış olabilirsiniz
Dediğim gibi nacizane önerim budur..
Hepinize hayırlı günler diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?