Çalışma koşullarınız esnek olduğu için ve güvenilir bir bakıcı bulmak zor olduğu için sizin yerinizde olsam çalışırdım ama 2 ay daha idare edebilme imkanınız varsa da 6 ayı doldurun bi ek gıda tadımlarını vs. bitirin öyle başlayın derim
Merhaba 4 aylık bebeğim var kamu çalışanıyım. Ailemden veya eşimin aileden bebeğe bakacak kimse yok güvenilir bakıcı bulduk gibi henüz anlaşmadık.. İşim 3 gün yarım gün şeklinde.. Ücretsiz izine mi ayrılmak yoksa çalışmak mı Vijdan azabı çekiyorum sanki içim buruk bana objektif akıl verir misiniz
Merhaba 4 aylık bebeğim var kamu çalışanıyım. Ailemden veya eşimin aileden bebeğe bakacak kimse yok güvenilir bakıcı bulduk gibi henüz anlaşmadık.. İşim 3 gün yarım gün şeklinde.. Ücretsiz izine mi ayrılmak yoksa çalışmak mı Vijdan azabı çekiyorum sanki içim buruk bana objektif akıl verir misiniz
Eger 3 ay ücretsiz izin alacaksanız sadece alabilirsiniz. Ben de öğretmenim yeni dogum yaptım biraz daha kendini toparlasim diye 2 ay ücretsiz izin alacağım. Bu çok zor verilecek bir karar değil.