Doğuma Hazırlık ücretsiz ilaçlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canmkzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
92
55
kızlar gebeliğiniz boyunca kullandığınız decavit isimli multivitamin ilacı sağlık bakanlığından ücretsiz veriliyormuş.sağlık ocağından ebenizden temin edebilirsiniz.ben yazdırarak alıyordum ilk ikisini öyle aldım sonra öğrendimki ücretsiz veriliyormuş bitince ebeden istiyorum...bu arada doğumdan sonra bebekler için kullanılan demir damlasıda ücretsiz veriliyormuş bi kaç tane daha ücretsiz verilen birsey vardı ama onları sorup öğrenemedim

Paylaştığınız için teşekkürler. Sağlık ocağına gidiyorum ama hiç ücretsiz ilaç verdiklerinden bahsetmediler. Sadece ist. için mi geçerli ki?

Ben ankaradayim. Burada da veriliyor. Hoş ben calistigim için pek uğrayıp anlamıyorum ama hemşire 2 kez arandığında hatırlattı buradan ücretsiz alin diye. Bence bütün illerde geçerli.

haberim yoktu teşekkürler. hamilelikle ilgili olanlar için artık yapacak bişey yok da bebeğim için kullanılacak damlalar ve ilaçlar konusunda ebeyle görüşeyim

bende ankarada yaşıyorum.aile hekimine yazdırarak alıyordum decavıtı hiç demedi ki buradan ücretsiz veriliyor alabılırsın diye.ebe kontrole çağırdığında öğrendim ve ondan beridir hep ücretsiz alıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…