Ücretsiz dil kursu

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar burda 5 gün deneme süresi var sonra abonelik istiyor ben birinci üniteyi bitirdim daha ilk günümde olduğuma rağmen 2. ünite için abonelik istiyor ikinci üniteye ulaşamıyorum klava:

Kızlar durumunuz nedir işe yaradığımı hiç başlangıçtan orta seviyeye gelen oldu mu?

kızlar burda 5 gün deneme süresi var sonra abonelik istiyor ben birinci üniteyi bitirdim daha ilk günümde olduğuma rağmen 2. ünite için abonelik istiyor ikinci üniteye ulaşamıyorum klava:

dediklerinin hepsine aynen katılıyorum canım banada bunları yazdıı :) bi fikri lan varmı nasıl devam ediceğimize dair ne güzel kaptırmış gidiyodum çkta keyifliydi yaa

çok güzel bir site paylaşım için çok teşekkürler bi deneyelim bakalım kayıt olayım hemen,sizlere yazarım sonra......

bende henüz ders filan seçemedim sadece türkçe öğrenmek isteyen birinin telaffuzuna yorum yazdım.. tam çözemedim siteyi henüzz ama güzel bir siteye benziyor teşekkürlerr

sonunda sertifika falan veriyorlar mı acaba.sadece ders mi görülüyor?

1.ünite ders 1 i çok güzel çalıştırdı.2.konu dersini de fakat alıştırmalara atlamıyo.kilitli.açılmıyo.ücretliye dönüyo

arkadaşlar başlangıç seviyesinde olanlar hangi kursu seçtiniz??
ben anlamadım kurs seçin diyo, kurs satın alın diyo bunlar ne?????? ücretlimi anlayamadım,

Son düzenleme:
yalnız arkadaşlar ödeme geçmişi filan diyo,dolar üzerinden paralar yazıo filan.ücretsiz kaydolduğumda çok basit kaldı:/ napcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…