• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz dil kursu

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu site çook güzel eklemek isn olursa aynı nick i kullanıyorum benim ag biraz yavas ama içerik olarak güzel bi site

çok güzel bir site aynı zamanda dinlenebildiği için baya akılda kalıcı ..başlarda hevesle öğreniyordum..şimdi biraz boşladım ...

daha yeni gordum bu siteyi
harika ya kizlar..
ne kadar ogrenilir bilmiyorum ama bu gece bir kursu bitirdim
gorsellik olmasi isi bozuyo gerci
benim gorsel hafizam cok iyidir bir cok seyi bu sayede tanidim ettim
ama is yazmaya gelince bocaladim biraz.
neyse bakalim umarm diger kurlar daha faydali olur.
bu linki verenden allah razi olsun.

bana baya karışık geldi tofel1 testleri çıkıyor ben en baştan başlamak istiyoru ama oda ücretli heralde..tofel bana ağır geldi..

ucretli kismi da var ucretsiz kismi da var dikkat edersen bulacaksin ucretsiz ksimi.
en bastan baslamak istiyorsan seviyeni beginner yap
daha yuksek seviyeler icin alt kurlar gozukmuyor cunku
seviyene gore kur secenekleri vermisler.

bana baya karışık geldi tofel1 testleri çıkıyor ben en baştan başlamak istiyoru ama oda ücretli heralde..tofel bana ağır geldi..

Gülfurencim dersleri kendin başlangıç olarak seçebilirsin.

Anasayfa da şu sırayı takip ederek dersini seçebilirsin.(eğer başlangıç istersen)

Learn - Enroll in a new course - Language kısmından english seçip aşağıda gelen seçeneklerden English 101 seçersin canım....

kolay gelsin.İyi eğlenceler...kaydirigubbakcemile5

benim istediğim dil yok malesef eşim türkçe çalışır ama teşekkürler :)

Gülfurencim dersleri kendin başlangıç olarak seçebilirsin.

Anasayfa da şu sırayı takip ederek dersini seçebilirsin.(eğer başlangıç istersen)

Learn - Enroll in a new course - Language kısmından english seçip aşağıda gelen seçeneklerden English 101 seçersin canım....

kolay gelsin.İyi eğlenceler...kaydirigubbakcemile5

teşekkürler..
a.s.

aylar sonra dün tekrar ziyaret ettim, 2 dilden toplam 6 ders yaptım.

arkadaşlara tavsiye eğer bir günde uzun süre çalışmak isterseniz bu siteyle, arada mutlaka gözünüzü başka yerlere kaydırın. tv'ye bakın, kk'ya ya da başka sitlere bakın, chat yapın. Neden mi? Ben aylar önce hiç başka yere bakmadan üst üste birkaç ders yapmıştım, ve sonuç aşırı mide bulantısı olmuştukafamçokkarıştı , sonra uzak kalmıştım, dün arada kk ve chat'le hiç sorunsuz çalıştım. zemuszemus

(devamlı aynı fotoğraflara ve benzer kelimelere bakmaktan olmuştu sanırım, mesela otobüste kitap da okuyamam, bu sorunu olan arkadaşlara tavsiyem yukarıdaki)

Bu siteyi tavsiye eden arkadaşa tekrar tekrar teşekkürler! opuyorumnanaktan

Selam arkadaşlar , bende dediğiniz gibi ilerledim ama 14.95 dolar ödeme istiyor..
ilerleyemiyorum???

kızlar ben üye oldum yukarıda learn var ona tıkladım aşağıda begenir kısmı var ve continu yazıyor tıkladım ekranda 14.95 usd falan çıktı neresi ücretsiz bulamadım ki ben

kızlar ben üye oldum yukarıda learn var ona tıkladım aşağıda begenir kısmı var ve continu yazıyor tıkladım ekranda 14.95 usd falan çıktı neresi ücretsiz bulamadım ki ben

arkadaşlar leran'ü tıkladığınızda evet önce paralı olan plus seçeneğini tanıtan sayfa çıkıyor, o sayfanın en altında küçük puntoyla yazılmış bir satır var:

Not ready for our Plus Course? No problem, our free course is available. Continue with free course »

Yani: plus course'umuz için hazır değil misiniz? problem değil, ücretsiz kursumuz var. ücretsiz kursla devam et ...

oraya tıkladığınızda ücretsiz derslere giriş yapmış olacaksınız alkisalkisalkis

ç.ok teşekkürler fakat derse başladım 1 bölüm bitti next diye bişey göremiyorum tekrar başa dönüyor yukarıdaki yüzde 25e geldi %100 e nasıl ulaşacağım bulamadım ki yaa

yaa kızlar ben bu siteye üye oldum ama ayrılmak istiyorum en azından mailime mesaj gelmesin istiyorum nasıl yapabilirim biliyor musunuz?

ya ben bu siteye üye oldum ama yazıları ingilizce okuyorlar daha yeni başladım 1 saat oldu ya sanki çok ingilizce biliomda ingilizce konuşuorlar açıklama yok bişi yok töbe töbe bide bunumu met ediosunuz

Back