• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz dil kursu

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben de rocketspanish.com diye bir adresten ispanyolca dersleri maille alıyordum... ilk başta 6 ders ücretsiz dediler... onları aldım... telafuz da var ; bant kaydı tekrar ediyorsun filan... bana işe yarar gibi gelmişti ama bir türlü tam oturamadım başına...

6 ders bitti... 7. ders sana bizim hediyemiz dediler... ben yine ücret ödemedim... hala daha geliyor 40 ders filan oldu... arada oyunlar filan da gönderiyorlar... bir de oraya göz atabilirsiniz...

ben keşke vakit ayırabilsem ...

arkadaşlar..paylaşımlarınız için yürekten teşekkür ederim sizlere.

livemocha çok faydalı ben kullanıyorum kaliteli yabancı chat imkanı da veriyo ;)

Son düzenleme:
nazenin chat yapmak istediğin kişinin profilini aç orda resminin yanında ''chat with user'' yazar.oraya tıklaman yeterli :)

siteye dün üye oldum gerçekten güzel bir site yavaş yavaş ilerliyorum inşallah ücretli değildir rahat rahat bakıyorum şimdilik arkadaşlar kabul eden olursa birbirimize oradaki kullanıcı adlarımızı söylerek oradanda arkadaş ekleyelim ve birbirimize takıldığımız yerlerde yardımcı olalalım böyle bir imkan var sanırım bir öneri kabul eden olursa özelden paylaşırız..

kızlar bu sitede sorun yaşıyorum..yavaş ilerliyor ve çoğu zaman donuyor site..sorun bende mi anlayamadım..

Arkadaşlar belediyelerin açmış olduğu kurslar ücretsiz İsmek,Komek,Gesmek v.s.Bazı yerlerde halkeğitimlerde ingilizce kurslarıda ücretsiz etrafınızı iyice araştırın derim ücretsiz olmasada çok düşük ücretli...

Back