özel msj çektim size ama mesaj kutunuz doluymuş silerseniz sevinirimihtiyacınız varsa alabilirsiniz tabii yalnız eğer isterseniz pazartesi diğer kıyafetlerin fotoğraflarını da ekleyim beğendiğiniz olursa hepsini bir göndereyim...
mesaj kutumu boşalttım tekrar deneyebilirsin
çok güzel bir davranış yaptığınız,gönderdiğiniz annemiz ve oğlu güle güle kullansın,keşke kızınız olsaydı da ben talip olsaydım diye geçirdim içimden,))selamlar....
Allah sizden razı olsun.tabii ki burda önemli olan mesele gerçekten ihtiyac sahibi ailelerin eline geçmesi,inşallah ta öyle olmuştur,tebrik ediyorum bu iyi niyetliliğinizden dolayı sizi:)
eğer hala duruyusa ben alabilirim çokta işime yarar yeni bebeğim oldu erkek.. özelde hakkım yok burdan numaramı yazsam ararmısın 0541 663 62 39 ismim gökçe olumlu yada olumsuz mesajınızı bekliyorumarkadaşlar oğlumun küçük gelen kıyafetlerini karşılıksız birine vermek istedim ama yanlış anlaşılmaktan korkup kimseye teklif etmedim (çünkü burada genelde satış yapılıyor)ama ücretsiz gönderim yapan bir arkadaşın konusunu görünce cesaret aldım ben bu kıyafetleri işyerime getirmiştim ama evde bundan daha çok var ihtiyacı olan bir arkadaşa göndermek isterim umarım birilerinin işine yarar...Eki Görüntüle 714182 Eki Görüntüle 714183 Eki Görüntüle 714184 Eki Görüntüle 714185 Eki Görüntüle 714187 Eki Görüntüle 714188 Eki Görüntüle 714189 Eki Görüntüle 714190 Eki Görüntüle 714182 Eki Görüntüle 714183 Eki Görüntüle 714184 Eki Görüntüle 714185 Eki Görüntüle 714187 Eki Görüntüle 714188 Eki Görüntüle 714189 Eki Görüntüle 714190
merhaba Gökçe bu kıyafetleri ve elimde bulunan bütün kıyafetleri Elfidan a gönderdim aklımda bulunsun yine kıyafet vermek isteyen bir arkadaşım olursa sana yönlendiririm inşallah güle güle büyüt bebeğini canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?