• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretsiz Çekim

vavfoto

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
18
2
6
34
İstanbul
merhaba hanımlar. biz iki bayan portfolyomuza eklemek amacıyla İstanbul da ücretsiz düğün nişan bebek fotoğrafları çekimi yapıyoruz (dış çekim) ilgilenenler mesaj atabilirler . (umarım yasak değildir ücret talep etmediğimiz için site yönetimi tarafından anlayışla karşılanacağını umuyorum ) :16:

Üç ay önce ikinci oğlum dünyaya geldi.Açıkcası onun fotoğraflarını çektirmek istemiştim.İstanbuldayım başka aranan şartlar nedir bilmiyorum ancak ben çok isterim.

Üç ay önce ikinci oğlum dünyaya geldi.Açıkcası onun fotoğraflarını çektirmek istemiştim.İstanbuldayım başka aranan şartlar nedir bilmiyorum ancak ben çok isterim.

rica etsem özel mesajla mail adresinizi atabilir misiniz detaylı bilgi vermek amacıyla :34:

merhaba hanımlar. biz iki bayan portfolyomuza eklemek amacıyla İstanbul da ücretsiz düğün nişan bebek fotoğrafları çekimi yapıyoruz (dış çekim) ilgilenenler mesaj atabilirler . (umarım yasak değildir ücret talep etmediğimiz için site yönetimi tarafından anlayışla karşılanacağını umuyorum ) :16:

il dışına gelebilir misiniz peki bursaya

bu arada çekim yaptımak isteyenlere daha önce yaptığımız kişisel çekimlerimizi gösterebiliriz görünce beğeneceğinize eminim hanımlar :16:

Bebek çekimleri tamamlandığından sadece nişan ve düğün fotoğrafları çekeceğiz kampanyamız hala devam etmektedir :16:

Son düzenleme:
Selamlar,
Bende bilgi almak istiyorum fakat özel mesaj atamıyorum acaba bana mail adresinizi mesaj atabilir misiniz?

Back