burada ihtiyacı olan kişiyi tespit etmek çok zor.siz burada satın uygun fiyata ,parasıyla da ihtiyaç sahiplerine yardım edin.ücretsiz deyince ihtiyacı olanda olmayanda istiyor hemen bence
selam ben talibim canım sayılı günlerim kaldı haziranın ilk haftası doğum ben sürekli burayı takip ediyorum uygna bulduklarımı paraylada aldım sağolsun 2 kişidenden ücretsiz de aldım ama içinden ne geçiyorsa
arkadaşlar kzımın olmayan giysilarini ihtiyacı olan 2 3 kişiye paylaştırıp göndermek isterim. bu sitede dolandırıcılar varmış ben kım nedr bilmem ama allah bilir hastahanedeki çocuguma dua edin bu arada oda dolandırıcılıga girmiosa:) allah allah yaaa[/QU merhaba benim 10 aylık kızım var bu güna kadar ki kıyafetlerin kardeşimin eşinin ablası vermişti eşine yurt dışından göndermişti onlarda ikinci eldi ama temiz pak olduğu için giydirdim ( KARDEŞİMİN ÇOÇUĞU İLE ORTAK) ama kıyafetler küçük gelmeye başladı benim dileğim elbette sizde uygun görürüseniz 11 ve 12 aylık kız kıyafetleri kızım zayıf ama uzun boylu ilginiz için tşk ederim
:) ne güzel demişsin de benimde durumum fazla iyi değil prematüre erkek kıyafet yardımı isteminde bulundum sonra ihtiyacım olduğu için kızımın bi kaç parça kıyafetini satışa koydum dolandırıcı oldum herkes satarken bişi yok ihtiyaç sahibi satıyosa bide biri ona yardım etmişse vay haline o yüzden ücretsiz göndermeye karar verdim bir dua allaha giden içten yapılan bir dua benim için milyonlardan daha önemlidir. çocuğum canıyla cebelleşiyo ve anladımki benim şu an paradan çok hayır yapmaya ve dua ya ihtiyacım var allah yavrunu sana bağışlasın diye dua etsinler yeter çok eziyet çektim onun için kucağıma alamazsam ölürüm. kim isterse gönderecem
arkadaşlar kzımın olmayan giysilarini ihtiyacı olan 2 3 kişiye paylaştırıp göndermek isterim. bu sitede dolandırıcılar varmış ben kım nedr bilmem ama allah bilir hastahanedeki çocuguma dua edin bu arada oda dolandırıcılıga girmiosa:) allah allah yaaa[/QU merhaba benim 10 aylık kızım var bu güna kadar ki kıyafetlerin kardeşimin eşinin ablası vermişti eşine yurt dışından göndermişti onlarda ikinci eldi ama temiz pak olduğu için giydirdim ( KARDEŞİMİN ÇOÇUĞU İLE ORTAK) ama kıyafetler küçük gelmeye başladı benim dileğim elbette sizde uygun görürüseniz 11 ve 12 aylık kız kıyafetleri kızım zayıf ama uzun boylu ilginiz için tşk ederim
MSJNIZI TAM AANLAYAMADIM GÖNDEREYİM İSTİYORSANIZ ADRES VERİN YOLLAYAYIM ÇOCUGUNUZA ALLAH UZUN ÖMUR SAGLIKLI YAŞAM NASIP ETS,N İNŞLLH
MSJNIZI TAM AANLAYAMADIM GÖNDEREYİM İSTİYORSANIZ ADRES VERİN YOLLAYAYIM ÇOCUGUNUZA ALLAH UZUN ÖMUR SAGLIKLI YAŞAM NASIP ETS,N İNŞLLH
dokunmakalbime özelden hakkım yok o yüzden burdan yazıyorum benim kızım 1 yaşını bitireli bi kaç ay oluyo senin kızına olacak kıyafetler genelde kışlıktır yazlıkta fazla değil istiyorsan kışlıklarıda göndereyim sana kışa girdiğinde giydirirsin özelden adresi yaz bana yarın hazırlarım yıkarım öbür gün gönderirim olurmu? ayakkabilarıda alıcam demişsin orda mesaj attım onada bak uygunsa hepsini bir gönderim çıkıyorum şimdi evet dersen adresini gönder bana iyi geceler
:) ne güzel demişsin de benimde durumum fazla iyi değil prematüre erkek kıyafet yardımı isteminde bulundum sonra ihtiyacım olduğu için kızımın bi kaç parça kıyafetini satışa koydum dolandırıcı oldum herkes satarken bişi yok ihtiyaç sahibi satıyosa bide biri ona yardım etmişse vay haline o yüzden ücretsiz göndermeye karar verdim bir dua allaha giden içten yapılan bir dua benim için milyonlardan daha önemlidir. çocuğum canıyla cebelleşiyo ve anladımki benim şu an paradan çok hayır yapmaya ve dua ya ihtiyacım var allah yavrunu sana bağışlasın diye dua etsinler yeter çok eziyet çektim onun için kucağıma alamazsam ölürüm. kim isterse gönderecem
çocuklarımız hasta olunca gerçekten bizler de çaresiz kalıyoruz.Rabbim evlatlarınıza sağlık versin.sizde güçlü olun bol bol dua edin.hem kendinizi daha rahat hissedersiniz.benim oğlumda 5 aylık olacak yakında.en ufak birşeyde öksürük başlıyor.geçenlerde bronşit oldu.şimdi yine öksürüyor.emmek istemiyor uykuda emiyor.yani anlayacağınız kolay büyümüyorlar.sabırlı olamız gerekiyor.hepimiz yaşıyoruz hastalıkları bende çok üzülüyorum.hep dua ediyorum.Allah yardımcımız olsun bütün annelerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?