- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Inanma hayatim, herkes senin gibi inancsiz. :) yapacak bir sey yok. Hayirlisi halkkimizda. :)
Degistirmesin, benim derdim degil ki artik. Beni, bizi o kadar uzduler. Bir de verdikleri asgari ucretle kendime ogretmen demeyecegim.Hayır değiştirmez ülkede binlerce kişi bu işi bıraksa yine değiştirmez. Devlet işine geleni yapıyor çünkü. Onların umru değil bu gibi sorunlar. Kimse yapmasa da açık olan okul açık olduğuyla kalır. Ki zaten öğretmen olmadığı halde dersleri boş geçen o kadar okul var ki.
Çok yaralıyım ben zaten bu konularda şunları yazarken bile çok üzülüyorum..
Tabi ki aynı işleri yapıp kadrolunun yarısından bile az maaş almak insanın zoruna gidiyor ona sözüm yok.Degistirmesin, benim derdim degil ki artik. Beni, bizi o kadar uzduler. Bir de verdikleri asgari ucretle kendime ogretmen demeyecegim.
Gitmez mi, cok yazik cok!Tabi ki aynı işleri yapıp kadrolunun yarısından bile az maaş almak insanın zoruna gidiyor ona sözüm yok.
inşALLAH bölüm ne ?
aynen öyleTabi ki aynı işleri yapıp kadrolunun yarısından bile az maaş almak insanın zoruna gidiyor ona sözüm yok.
Merhabalar :)
Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği mezunuyum.Bugün ücretli öğretmenliğe başladım, ders işleyişimi nasıl yapmalıyım, internette hazır planlar var onlardan mı yararlanıyorsunuz? Yani şu an ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum ve aşırı derece stresliyim bana yardımcı olabilir misiniz?
hayırlı olsun canım öncelikle. :) boş durmaktan iyidir atanana kadar en azından.. internette hazır planlar var genelde onlara göre hazırlıyorsun planlarını. en azından deftere ordaki programa göre yazıyorsun :) şu an ders saati ücreti ne kadar ücretlilerin bilgin var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?