ücretli öğretmenlik

Inanma hayatim, herkes senin gibi inancsiz. :) yapacak bir sey yok. Hayirlisi halkkimizda. :)

evet o kadar okuyup emek harcayıp atanamayıp bekleyenler mecburen öyleler
çünkü
diğer bölüm mezunları öğretmenliğin ne demek olduğunu bilmiyorlar
çocukların birşey öğrenip öğrenmemesine bakmıyorlar
yada lise mezunları

çünkü lise mezunları için kadrolu öğretmen almışlar yada almamışlar bi önemi yok yapıyorlar
ve hiç bir aile sorgulamıyor
benim çocuğuma eğitim veren hangi eğitimi almış diye
heleki köy okullarında

Degistirmesin, benim derdim degil ki artik. Beni, bizi o kadar uzduler. Bir de verdikleri asgari ucretle kendime ogretmen demeyecegim.

Degistirmesin, benim derdim degil ki artik. Beni, bizi o kadar uzduler. Bir de verdikleri asgari ucretle kendime ogretmen demeyecegim.
Tabi ki aynı işleri yapıp kadrolunun yarısından bile az maaş almak insanın zoruna gidiyor ona sözüm yok.

Merhabalar :)
Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği mezunuyum.Bugün ücretli öğretmenliğe başladım, ders işleyişimi nasıl yapmalıyım, internette hazır planlar var onlardan mı yararlanıyorsunuz? Yani şu an ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum ve aşırı derece stresliyim bana yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkür ederîm :) şu an bir bilgim yok maaşım yattığı zaman görücem bende :) ilk dönemkî öğretmenin kaldığı yerden devam ediyorum şu an güzel bir planda buldum şimdilik bir sıkıntı yok gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…