• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ücretli öğretmenlik

Inanma hayatim, herkes senin gibi inancsiz. :) yapacak bir sey yok. Hayirlisi halkkimizda. :)

evet o kadar okuyup emek harcayıp atanamayıp bekleyenler mecburen öyleler
çünkü
diğer bölüm mezunları öğretmenliğin ne demek olduğunu bilmiyorlar
çocukların birşey öğrenip öğrenmemesine bakmıyorlar
yada lise mezunları

çünkü lise mezunları için kadrolu öğretmen almışlar yada almamışlar bi önemi yok yapıyorlar
ve hiç bir aile sorgulamıyor
benim çocuğuma eğitim veren hangi eğitimi almış diye
heleki köy okullarında

Hayır değiştirmez ülkede binlerce kişi bu işi bıraksa yine değiştirmez. Devlet işine geleni yapıyor çünkü. Onların umru değil bu gibi sorunlar. Kimse yapmasa da açık olan okul açık olduğuyla kalır. Ki zaten öğretmen olmadığı halde dersleri boş geçen o kadar okul var ki.
Çok yaralıyım ben zaten bu konularda şunları yazarken bile çok üzülüyorum..
Degistirmesin, benim derdim degil ki artik. Beni, bizi o kadar uzduler. Bir de verdikleri asgari ucretle kendime ogretmen demeyecegim.

Degistirmesin, benim derdim degil ki artik. Beni, bizi o kadar uzduler. Bir de verdikleri asgari ucretle kendime ogretmen demeyecegim.
Tabi ki aynı işleri yapıp kadrolunun yarısından bile az maaş almak insanın zoruna gidiyor ona sözüm yok. :KK43:

Merhabalar :)
Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği mezunuyum.Bugün ücretli öğretmenliğe başladım, ders işleyişimi nasıl yapmalıyım, internette hazır planlar var onlardan mı yararlanıyorsunuz? Yani şu an ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum ve aşırı derece stresliyim bana yardımcı olabilir misiniz? :(

Merhabalar :)
Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği mezunuyum.Bugün ücretli öğretmenliğe başladım, ders işleyişimi nasıl yapmalıyım, internette hazır planlar var onlardan mı yararlanıyorsunuz? Yani şu an ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum ve aşırı derece stresliyim bana yardımcı olabilir misiniz? :KK43:

hayırlı olsun canım öncelikle. :) boş durmaktan iyidir atanana kadar en azından.. internette hazır planlar var genelde onlara göre hazırlıyorsun planlarını. en azından deftere ordaki programa göre yazıyorsun :) şu an ders saati ücreti ne kadar ücretlilerin bilgin var mı??

Teşekkür ederîm :) şu an bir bilgim yok maaşım yattığı zaman görücem bende :) ilk dönemkî öğretmenin kaldığı yerden devam ediyorum şu an güzel bir planda buldum şimdilik bir sıkıntı yok gibi :)

Back